Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Az tuti nem magyar vonalkódos és netaadó és magyar áfamentes :) reméljük nem olvassák itt a fórumot és szállják meg az illetékesek az olcsó helyedet. Naaagy zsírfej marci hadat üzen majd nekik is ;)
Haver sikeresen lebeszélt 200 körül róla. Amikor beesett 182re ott ültem a gombon az ujjammal és nem nyomtam meg. Azt mondta a vow3 jobb, mert a részvényre jutó ingatlan fedezet magasabb, mint a részvényár akkor 105 körül volt . A teslánál szerinte ez 40-50usd, úgyhogy oda várja. Ebből mára tsla 350 felett, vow3 meg 84. Hihetetlen hype van egyes amerikaiakban. nézz rá az avis budget - car mit ment 2020 után, sosem volt olyan magasságokban előtte, miközben a covid miatti bevételek erősen visszaestek...
Nagyon veszélyes játékot űznek, kussol a jegybank, pedig időben kellett volna (400-as átlépésnél) kamatemeléssel reagálni - de nem. Nekünk Mohács, a betonfal vagy 18%-kell újra. Röviden tömören nem normálisak, hogy hagyják így elszállni a stabilizálás helyett!
A tesla nem autogyar, mert annak eleg lenne az 5-os PE ertek, nem kene neki 110-et megelolegezni.
A tesla az tech ceg, bele szabad kepzelni barmit az urkutatastol kezdve, robot taxikon at az otthoni szexrobotokig. A vezetoje az elnok legjobb haverja. Mennyit er egy ilyen ceg? Realisan 15 dollart, de latod, hogy ez nem szamit :)
Az még hozzátartozik hogy azért vásároltam be ma alaposan, (24 db 80 grammos, és 15 db. 160 grammos) mert már 6500 Ft mindegyik árusnál amit még 5800-ért megkaptam egy hátsó, vietnámi boltban elfekvő készletből.
köszi, úgy legyen. (tesla augusztusban 182 volt ma 350 felett... múlt héten választás napján 240 szépet ment.) sztem is kb az 500 lehet a következő nagyobb megálló 400 ra alsó hangon a 25% rámehet. Az árak amúgy is ott járnak alsó hangon.
Jut eszembe a mai dátumról: Márton napja és singles day (11.11) Mondjuk a forint mozgásáról is márton jut eszembe. Meg a nem házasodásról is egy másik, az a leveses. Na mndegy csak egy pillanatnyi rácsodálkozás volt.
Ha 450hez számolod akkor egész jó helyzetben vagyunk még! Ha ötszáz akkor még jobb, hatszázhoz meg egyenesen mesés! Legyen tele a pohár! Nem elég hogy ilyen jó a helyzet még seggedbe dugott kézzel is bármikor kapsz rá 6% kamatot! (Ami egyébként erősen ajánlott kéztartás a kormányzó elitet elnézve. Már ha szeretnéd magányod megőrizni. Szem nem marad szárazon és piaci rés kitöltetlenül. )
Így vettem a 12 darabos 80 grammos Rio Mare-t az elmúlt 3 alkalommal a budapesti Lehel piacon: 2022-07-06: 4950 Ft 2023-10-28: 5600 Ft 2024-11-11: 5800 Ft
Tényleg, csak fáziskésésben a masinám, amúgy 434hez képest is még 22 egység pluszban vagyunk, et is mindig elfelejtem. Azt nem tudom, hogy az elmúlt 2 év inflását a 370re a 400 ra vagy a 434re számoljam, hogy a várt árfolyamot megkapjuk?? És melyik inflát, a ksh adatot, vagy a valósat?
a stop loss kerdesre: tedd be arfolyam ala 8-10%-kal. Ha hirtelen kivagja, akkor igy jartal. Ha szepen emelkedik, akkor naponta huzod az arfolyam utan a stoppot. Ja es sose eleg, remelem triplaz neked decemberig :)
A forint pedig a tokeletes szarviharba lett kormanyozva, ide juttatta 14 ev illiberalis netto hazaarulas, minden lehetseges szektor szetbaszasa, az emberek tomegeinek tonkretetele. Es meg igy is van vagy 2,5 millio agyhalott nersevik szarember, aki ezekre szavaz. Jojjon, aminek jonnie kell! Euro 500, alapkamat 12%, inflacio 15-20%.
Akkor 390 alatti magasságok napolva? 400 alatt ajándék időszaknak vége? 410 alatt ajándéknak is vége? De hun vannak a FO$rinthívők? Szép nagymAGYARerőt sugárzó csütörtököt jól lenyomta a péntek&hétfő a csipába
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)