Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Tényleg nekiálltál kutakodni, hogy egy fórumon egy számodra tök ismeretlen kért tőled valamit? Látod, ezt az időt is tölthetted volna értelmesen, mondjuk a családoddal 😝
A propaganda terjesztés és s*ggnyalás kifizetődőbb lehet, csak nekem nincs hozzá gyomrom és tükörbe tudok úgy nézni, hogy ne köpjem le magam. Várom a csehekre a reakciód. Emlékeztetőül, ha "véletlenül" nem találnád. Csehországban 13 év alatt 23598 koronáról 40324 koronára nőtt az átlagbér úgy, hogy közben nem lopták ki a cseh állampolgárok szemeit egy szándékos, bő 40%-os devizaleértékeléssel, mint nálunk. A cseh korona eközben erősödött az euróhoz képest és nem gyengült, mint nálunk bő 40%-ot ez idő alatt. Így is lehetett volna csinálni, de a látszólag demokratáknak átvedlett kommunisták nem ezt akarták.
Na valaki nekem erre adjon választ: https://hvg.hu/gazdasag/20230713_paksi_atomeromu_duna_vizhomerseklet_teljesitmeny Ha Paks 1!!! -t a nyári melegben a meleg miatti alacsony vízállás miatt le kell terhelni, akkor úgy mégis mi lesz ha ott nem 1 erőmű lesz, hanem 2 ? Majd mind a kettőt letekerik 25% ra ? Eredetileg úgy volt, hogy paks 2 paks 2 "helyett" épül, hogy azt le tudják kapcsolni, most épp nyújtják meg az üzeméveit.... Ez a bajon, hogy semmi, de tényleg semmi még a legkisebb átgondoltságnak a szikráját se tatalmazza. EUR HUF on közben kölövés indul ? Pattog szépen felfelé
Többet, mint te. Csehekre reagálj, ott vannak a koronák, amiket kértél. Gondolom, reakció nem lesz, mert ettől még a Bohár féle s*ggnyalóknál is megakadna a lemez. :)
Egyszámjegyű szankciós, háborús, migrációs, Soros infláció a megoldás. Igaz, hogy lassan fél éve Európa rekord inflációnk van és a többiek jelentősen lemaradva követnek bennünket, de az ingyen krumpli szavazótáboruk máig nem képes agyilag felfogni, hogy ezt a komcsi párt generálta részben a kommunista árstoppokkal, különadókkal, elhibázott gazdaságpolitikával, de legalább van 13. havi nyugdíj. Hitelből, mert fedezet lassan a 12. havira sincs.
Így van. Történelmi lehetőség volt a felzárkózás gyorsítására, hogy végre helyre legyenek rakva a dolgok. Szinte 0 kamat mellett ömlött az EU-s ingyen pénz. Ilyen kedvező időszak még nem volt és nem is lesz belátható időn belül még egyszer. Ha a főkomcsi kikerül a képből valami miatt (pl. koleszterin elintézi), akkor lesz vége a demokrata csomagolású kommunista pártnak, mert beindul a marakodás a hekyéétt. De amilyen mázlink van, 100 évig fog élni.
Ez mellett még itthon 15,6%-os reálbér csökkenés. Megnéztem a 133 kommunista fb oldalából néhányat, egyik se dicsekedik ezzel a "sikerrel". A 15,6%-os csökkenés nagy segítség a családoknak.
Nem rájuk szavaztam, de VALÓBAN annak a krva padnak a színe a legfontosabb, az emberek jól élnek az egészségügy szuper, az oktatás még jobb, van pénze mindenkinek mindenre, virágzik a gazdaság... oh wait... talán el kéne gondolkodni, prioritásokat felállítani, mert ez így konkrétan fingreszelés és aszisztancia a fidesz kártékony cselekedeteihez... Idézet: "The only thing necessary for the triumph of evil is that good men do nothing." ez tökéletessen leírja... az, hogy ennyire SEMMIT nem tesz az ellenzék kollektívan, az elég is a fidesznek. És nem azért idegesít, mert rájuk szavaztam volna, hanem az elvesztegetett évek, és milliárdok és lehetőségek miatt tajtégzok az idegtől, hogy mit lehetett volna ezalatt az idő alatt elérni... Emiatt jelenleg a fideszt az egyedüli aki meg tudja buktatni az saját maga, ha magára borítja eléggé a szart.
Igen, 16% mellett ennyi,miközben mindenki a környéken közel 10%-kal lejjebb van. Örüljünk hàt, na! Kiszedték a forint értékének bő 40%-át az emberek zsebéből sz elmúltnyolcév utàn. Ezért nem akar a csúti kommunista eurót, mert utána ezt már nem tudja megtenni ilyen könnyen.
Ettől függetlenül a 389-as kilövés jelzésértékű, hogy mi vár ránk a "carry" kivezetésével, kamatcsökkentésekkel. Megfoghatja 5. alkalommal is a 368-370 első körben.
Megnéztem mit írtam: COPY PASTE: Nézz rá a chartra, és nézd, mint mondtak a hozzáértők.4 hullám volt,
hogy átverjék 370-en igazán, majd a 4. hullám nem ment ki új aljra,
fentebbről fordult, és lett belőle 389. Ez alapján ki vár MÉG 370 alatti értéket? Én nem. https://pcdn.hu/articles/images-md/f/o/r/forint-611759.jpg Nem 370-et várok, hanem alá!:D, de csak egy korrekció után, 377-380.5-öt meg kéne pöccinteni, és utána Mire leérünk 370-ig, az RSI a padlón lesz.
Néztem hasonló emelkedést, visszakorrigálást. 387.5-ről (03.27) jött le 373.5-ig (04.07), majd onnan fel 378-ig (04.12), és úgy le 369.5-ig (04.18) Ami zavaró tényező, hogy a hetes -napos sávból kitörtünk, de visszajöttünk alá (fals kitörés). Simán elképzelhető a 362 (380.5 környékéről nézve).
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)