Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
szuksegszeruen be kell dolni az ingatlanpiacnak? nominal erteken enyhe csokkenest latok, 95% zold nyilakat a figyeloimben. ezt meg nem neveznem nominal szakadasnak, ugyanugy 1 millio/nm felujitando, jobb helyen levo budai nagypolgari.
Törölt felhasználó2022. 11. 21. 19:36
Ide is, mégiscsak ez a topicja. Vigyázni a forintból meneküléssel, mert még idén jó buli, de jövőre kiderül, hogy nemcsak Vecsésnél találtak olajat, jön a Börzsöny aranya és a Széles-féle energiacella. Pikk pakk 1 usd=1 huf lesz.
Bar igazad lenne. De latva Venezuelat, Argentinat, Torokorszagot.... haaaaaaaaaaaaaaat, eleg hosszu agonia lehet ebbol, nehany forumtarsat addig egesz biztos magahoz szolit a teremto. Saccra 10-20-30 ev is eltelhet a nyomorban. Lassan 10 eves iras ez, tessek elolvasni:
De mar most latszik, hogy ezt a kamatot nem sokaig birja a koltsegvetes . Ha a gaz kilo megint plussz kell fizetni ezt a kamatot, nem tudom hogy oldjak meg
Ha jól meggondolom a 410-el,éppen csak a pánikot sikerült hűteniük, az hogy most nem szakadunk tovább,csak annak köszönhető, hogy még az EU-ban vagyunk. A mai bejelentések fizikai hatása pedig nem azonnali a forintra...és még egy, 18% mellett nincs spekuláció a forint ellen.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)