A legfontosabb: moderált topik; a trollkodós, témához nem kötödő hozzászólások törölve lesznek!
Elsősorban az EURHUF a téma, de bármilyen forintbefektetés, pl. állampapír is lehet téma! Minden, amin tudunk pénzt keresni. :)
Mivel van jónéhány hozzáértő a témában (az EUR/HUF topikban ez ki is tűnt), remélem sok hasznos dolgot össze tudunk hozni itt.
Tudom, hogy a politika is része a forintnak, de csak annyit politizáljunk, ami a forint jövőbeli mozgását meghatározhatja!
Kb igen, egy ilyen rally után kell egy grind, amit altalában egy Ending diagonal kiválóan reprezentál. A medvéket befordítják longba,aztán gondolom durr lefele.
Cem Karsan (aki megjósolta, mikor lesz kitöltve a Trump rés), és kvantitatív módszerekkel foglalkozik, azt mondta, egy 'blow off' csúcsot tart elképzelhetőnek. Ezt én is el tudom képzelni, kell egy pont ahol a többség már tényleg azt hiszi, hogy minden csak feljebb megy, és a bearish kisebbség meg már feladja a sokadjára történő eredménytelen shortolást.
A véleményeteket kérem az alábbiakban,bocs, hogy nem forint,de akár majd kihatással is lehet rá. Szóval SP500, mintha egy bullish flag lenne,amiből a célár olyan 6500 környéke. Aztán jöhetne valami korrekció. https://invst.ly/18osj2 Szóval ki mit gondol?
Hát mindenféle híreket látok. Egyik szerint elfogadta, a másik szerint elfogadták, hogy tanulmányozzák a btc-be való befektetés lehetőségét. Kár ezekre az időt pazarolni...
Látok olyan híreket, amelyek szerint a cseh központi bank elfogadta a btc tartalékra vonatkozó javaslatot, annak ellenére, hogy ma mit nyilatkozott Lagarde....
Kösz. Ezt még decemberben hívták rám opció kifutásnál, plusz egy kis swap is ment rá. Így már értékelhető nyerő lett rajta. 410 körül lehet visszanyitnám, de nem akarom elsietni, nem állok be.
EURHUF és minden más
Elsősorban az EURHUF a téma, de bármilyen forintbefektetés, pl. állampapír is lehet téma! Minden, amin tudunk pénzt keresni. :)
Mivel van jónéhány hozzáértő a témában (az EUR/HUF topikban ez ki is tűnt), remélem sok hasznos dolgot össze tudunk hozni itt.
Tudom, hogy a politika is része a forintnak, de csak annyit politizáljunk, ami a forint jövőbeli mozgását meghatározhatja!