A legfontosabb: moderált topik; a trollkodós, témához nem kötödő hozzászólások törölve lesznek!
Elsősorban az EURHUF a téma, de bármilyen forintbefektetés, pl. állampapír is lehet téma! Minden, amin tudunk pénzt keresni. :)
Mivel van jónéhány hozzáértő a témában (az EUR/HUF topikban ez ki is tűnt), remélem sok hasznos dolgot össze tudunk hozni itt.
Tudom, hogy a politika is része a forintnak, de csak annyit politizáljunk, ami a forint jövőbeli mozgását meghatározhatja!
Ezt a csatornát én is behúztam, csak a szintekkel vagyok meglőve. 406.70-en állok shortzáráson, de van egy érzésem, hogy lesz még 405 alatt a közeljövőben.
A bal vállat kb 3 hétig építette, szóval bőven lehet vacakolás itt 395 körül majd. Az megerősítené ezt a verziót. Az indikátorok is helyreállnának addig.
Usdhuf-ban mintha egy fej-váll formálódna. Fel kellene jönni 395 köré és ott fordulni. A célár 372 köré mutatna. Ez pl egy 403-as eurhuf és 1.08-as eurusd lehetne. Nálam ez simán játékos.
En ovatosan,de azt mondom,h sokminden a dollar gyengules iranyaba mutat. Remelem,nem a reggeli volt a korrekcio,amit varokert akkor csalodott leszek,es csak az usdjpy fog vigasztalni.
Visszateszt megvolt, haladunk is szépen az előző kereskedési nap szintjeihez. Vajon milyen adatot kapunk USbol a héten, trump után jöhet a kijózanodás? Nagyon bízom benne a trendet erősíti EUR/USD, jöhetne az is 1.06 feletti poroszkálás…
EURHUF és minden más
Elsősorban az EURHUF a téma, de bármilyen forintbefektetés, pl. állampapír is lehet téma! Minden, amin tudunk pénzt keresni. :)
Mivel van jónéhány hozzáértő a témában (az EUR/HUF topikban ez ki is tűnt), remélem sok hasznos dolgot össze tudunk hozni itt.
Tudom, hogy a politika is része a forintnak, de csak annyit politizáljunk, ami a forint jövőbeli mozgását meghatározhatja!