A legfontosabb: moderált topik; a trollkodós, témához nem kötödő hozzászólások törölve lesznek!
Elsősorban az EURHUF a téma, de bármilyen forintbefektetés, pl. állampapír is lehet téma! Minden, amin tudunk pénzt keresni. :)
Mivel van jónéhány hozzáértő a témában (az EUR/HUF topikban ez ki is tűnt), remélem sok hasznos dolgot össze tudunk hozni itt.
Tudom, hogy a politika is része a forintnak, de csak annyit politizáljunk, ami a forint jövőbeli mozgását meghatározhatja!
Attól függ,ha ez a nagy emelkedés maga volt a korrekció (3 hullám),akkor vége,és lefele. Ha ez a mai nap volt a korrekció,akkor hamarosan fel még egy új csúcsra,saccra 400 környéke,ahogy mondtam korábban.
Erre amúgy kíváncsi voltam mindig, hogy mekkorák a swap rollok, én az Erste-vel elvagyok, sztem nem túl magas, bár CFD finanszírozás most elég drága. De azt nem gondoltam h Admirals ennyivel drágább...
Én shorttal még óvatos lennék, befejezetlennek tűnik az emelkedés, 400-406ig elvárnám, plusz ott lehet egy stop hunt és felszúrás magasabb szintre. Engem egyedül az zavar, hogy esik kb. minden, Ft mégis kis erőt mutat, de egyelőre betudom annak, hogy nagy zakón vagyunk túl. A múlt heti gyertyák EUR és USD-ban is Ft gyengülést mutatnak, nem is kicsit szerintem.
Nagy kérdés, hogy ezzel a shortpozival mi legyen. A 385-ös támaszig visszajöhet, alá már nem vagyok biztos. Lehet beállok 386 alá, öt forintos nyerőt meg kell becsülni.
Másikba írtam, de ide kellett volna. 20-50 hetes közötti mozgás. Utána meglátjuk. Ha az 50 hetest impulzussal viszi akkor más a helyzet. De nem hiszen.
EURHUF és minden más
Elsősorban az EURHUF a téma, de bármilyen forintbefektetés, pl. állampapír is lehet téma! Minden, amin tudunk pénzt keresni. :)
Mivel van jónéhány hozzáértő a témában (az EUR/HUF topikban ez ki is tűnt), remélem sok hasznos dolgot össze tudunk hozni itt.
Tudom, hogy a politika is része a forintnak, de csak annyit politizáljunk, ami a forint jövőbeli mozgását meghatározhatja!