A legfontosabb: moderált topik; a trollkodós, témához nem kötödő hozzászólások törölve lesznek!
Elsősorban az EURHUF a téma, de bármilyen forintbefektetés, pl. állampapír is lehet téma! Minden, amin tudunk pénzt keresni. :)
Mivel van jónéhány hozzáértő a témában (az EUR/HUF topikban ez ki is tűnt), remélem sok hasznos dolgot össze tudunk hozni itt.
Tudom, hogy a politika is része a forintnak, de csak annyit politizáljunk, ami a forint jövőbeli mozgását meghatározhatja!
Jelenleg két verziót látok. Az ellenállásról vagy megint lefordul 393 körül vagy megy tovább a csatornában és 400 körülig elmehet. Én egy kisebb pozival beálltam shorttal 393 alá, de hagynék bőven muníciót, ha áttörné.
Hát tényleg megyünk Vadi 365 -jéhez és ott el is dől lehet a forint sorsa. Továbbra sem idén várom a nagy összeomlást...hónaposon tegnap forint long jel volt, úgy hogy én 365 nel USD bem részleges zárást csinálok lehet, Euróval szemben, kb 1,067 körül. Ha lejön oda.
EURHUF és minden más
Elsősorban az EURHUF a téma, de bármilyen forintbefektetés, pl. állampapír is lehet téma! Minden, amin tudunk pénzt keresni. :)
Mivel van jónéhány hozzáértő a témában (az EUR/HUF topikban ez ki is tűnt), remélem sok hasznos dolgot össze tudunk hozni itt.
Tudom, hogy a politika is része a forintnak, de csak annyit politizáljunk, ami a forint jövőbeli mozgását meghatározhatja!