A legfontosabb: moderált topik; a trollkodós, témához nem kötödő hozzászólások törölve lesznek!
Elsősorban az EURHUF a téma, de bármilyen forintbefektetés, pl. állampapír is lehet téma! Minden, amin tudunk pénzt keresni. :)
Mivel van jónéhány hozzáértő a témában (az EUR/HUF topikban ez ki is tűnt), remélem sok hasznos dolgot össze tudunk hozni itt.
Tudom, hogy a politika is része a forintnak, de csak annyit politizáljunk, ami a forint jövőbeli mozgását meghatározhatja!
Igen, nálam is ez a csatorna fut. 400-nál van a teljes esés 50-es fibója és a márciusi lokális csúcs. Én arra számítok, hogy onnan vissza kell pattania legalább 392 körülig. De először a 392-394 közti zónát kell átvinnie.
talán így jobb..[URL=http://keptarhely.eu/view.php?file=20230922v04x6m06n.jpeg][IMG]http://keptarhely.eu/thumbs/2023/09/22/v04/20230922v04x6m06n[/IMG][/URL]
380-390 és sav durván 9 hete. Szűkülő háromszöggel. Nezzel kicsit nagyobb távot is. Bár úgy látom, hogy naposon kereskedés certivel, akkor nem kell sőt nem is szabad.
Forintban még mindig nem történt semmi. Sávozás folyik. Jól kereshettek a traderek. Izomból nem fogja innen megtolni a hónapos bollingert. Forint erő légyen veled. Tévedni stb...
Végülis, az ma200-ig nem ment le pénteken. (ma200 382.33) legutóbb aláment 2 egységgel (380> 378), de visszakorrigált másnap. a napos trendvonal 381 környékén van. én egy ilyen "beetetés-szerű" leszúrást várnék ide, mintha átütnénk az ma200-at,. tl57-ben benne leszek. annyira nem hiszek a forintban..hogy 374-re várjam. ha le is törjük az ma200-at, 383-at, visszateszt lesz. (max kiszállok itt, aztán majd kiderül mi lesz újra 383-nál)
Bizony a chart mintha ezt írná. Természetesen nem Szentírás. Most kellemes forint kamatok a deviza toke egy részén, néhány agyonvert magas osztalekhozamu részvény, VOD, RRTL, VOW3, és ma WBA. Továbbá egy brutal alulértékelt Covid részvény . A deviza másik része EUR, néha tradelve így hoz évi 4-5%. Még mindig nem gondolom túl.
Forint erő?ezt komolyan gondoltad, vagy csak vicceltél? Ekb kamatemelés vége Fed is lehet. Akár árazhatják ezt is (magas magyar kamat-forró tőke) És mi lesz az mnb veszteségével? Eur kötvény?
Továbbra is ez fut, hetessel akar megerősítést is kap. A 374 jó. Ha esetleg a negyed év fekete gyertya, akkor viszont év végére jön a forint erő, halleluja. Vigyázat a tőzsdék kezdenek nagyon fáradni.
EURHUF és minden más
Elsősorban az EURHUF a téma, de bármilyen forintbefektetés, pl. állampapír is lehet téma! Minden, amin tudunk pénzt keresni. :)
Mivel van jónéhány hozzáértő a témában (az EUR/HUF topikban ez ki is tűnt), remélem sok hasznos dolgot össze tudunk hozni itt.
Tudom, hogy a politika is része a forintnak, de csak annyit politizáljunk, ami a forint jövőbeli mozgását meghatározhatja!