Szóval: altcoin-ok. (Lassan érdekesebb téma lesz, mint maga a Bitcoin.) :) Van is egy konkrét kérdésem... ismeritek-e ill. használtátok-e már ezt a walletet?
Boldog karácsonyt kívánok minden kedves fórumozónak! :)
Törölt felhasználó2018. 12. 11. 07:35
A ripple az a fekete bárány. Se nem decentralizált, se nem használják semmire, mivel az applikációhoz, amit létrehoztak nincs szükség rá. Nem beszélve arról, hogy még csak a 40%-a van forgalomban, a többi ott csücsül a fiókban, bevetésre készen. A valódi támasza 0,0-án van, ez az értéke, a többi csak a tulaj zsebét tömi.
Nagyon ritkán mozognak a kicsik külön a Bitcoin-tól.. Ha esik húzza a többit magával.. Rippel-nél támasz 0.24 dollár.. Most 0.29 perr pill.. Lentebb én nem nagyon várnám Ha megáll a BTC esése lehet csipegetni a bátrabbaknak :) Kérdés láttuk-e már az alját ?!?!
Áprilisi tréfa. Nekem ez inkább hullámvasútnak tűnik és az ugyebár úgy működik, hogy a kocsikat az elején felhúzzák jó magasra és azután elengedik, de már sohasem megy magasabbra az előző csúcsnál és a legalacsonyabb résznél megáll. Tíz évig tartott a felhúzás, aztán elengedték, már csak az a kérdés, hogy lesz-e következő kör, találnak -e bátor befektetőket egy újabb felhúzásra. A csúcson a hullámvasút építői jócskán gazdagnak érezhették magukat és az okosabbja be is váltotta a virtuális nyereségét "értéktelen" fiat pénzre.
Eladni viszont nem könnyű, mert nem adja el egyből, hanem megbízásba rakja. És a vásárlás se úgy megy, ahogy gondoltam, mert 1000 XRP-t szerettem volna 0,51-ért venni, erre összelegózta nekem több adagba úgy, hogy volt egy adag ami 0,56-ba két másik adag 0,57-be került, meg lett az 1000 XRP , de így többet is fizettem érte. 510 helyett 570-et. Szerintem ez nagyon szar így.
Ethereum, Ripple, Dash, etc.
https://www.myetherwallet.com/