Szóval: altcoin-ok. (Lassan érdekesebb téma lesz, mint maga a Bitcoin.) :) Van is egy konkrét kérdésem... ismeritek-e ill. használtátok-e már ezt a walletet?
Sziasztok, többen írtátok, hogy nem sikerült bekerülni egyik exchange oldalra sem a lassú verifikáció miatt, nekem is mindenhol pending van. Szerintem meg lehet kerülni ezt a problémát úgy, hogy pl. Coinbase-en venni etheriumot, majd Binancen, vagy egyéb más oldalon átváltani a kiválaszott cryptora. Érdekelne a véleményetek vagy ha van akinek van ezzel tapasztalata az írja már le légyszi.
Megpróbáltam Coinbase-re regisztrálni, hogy ott vegyek bitcoint (xrp ott nincs), amiből tudnék venni poloniexen xrp-t (ahova ugye USD-t nem lehet utalni...). Valamiért 3x dobták vissza a verifikálásomat, pedig próbáltam jogsival és sziggel is...de egy napon belül válaszoltak. Esetleg próbáld ki ezt a lehetőséget is amíg bitstampra vársz... Ha már szeretsz kriptovalutában hazárdírozni, remélem nordtelekomot is nyomod! :) holnap érdekes nap lesz 50%-os sávszéllel...
Szia! Én is Iota-t szeretnék vásárolni, de teljesen analfabéta vagyok a kripto világban. Ez lesz az első befektetésem. Úgyhogy ha valaki tud utat mutatni azt megköszönném!
Teljesen rendben. Szerintem is lesz még válság. Próbálok gyorsan reagálni ha jön. Addig viszont igyekszem keresni. Azt remélem hogy ha jön a medve akkor az kevésbé lesz hirtelen :)
Ethereum, Ripple, Dash, etc.
https://www.myetherwallet.com/