Topiknyitó: kata311 2011. 06. 21. 09:15

ESTMÉDIA.HU  

íme az új topik

és kellő komolyságot az uraktól

(hi-hi..............:)))))))
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
rodeki 2014. 01. 25. 22:49
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 2014. 01. 25. 18:42
Előzmény: #27338  Törölt felhasználó
Nekem ez az egész most egy póker partihoz hasonló,
ahol ők az osztók, és cinkelt lapokkal játszanak.
Aki benn van, vagy tartja és emeli a tétet (1Ft-ért jegyez majd, ha egyáltalán eljut addig a parti), vagy dobja a lapjait (nagy része giga bukóban, azaz bukja a betett "zsetonjait"). A kiszállók helyett természetesen lesznek új beszállók.
Tessék, csak tessék, a kaszinó várja továbbra is kedves balekjait.
Kevesen nyernek, sokan buknak...
Törölt felhasználó 2014. 01. 25. 18:25
Előzmény: #27336  Törölt felhasználó
Az új, 32Mdb-nyi rv. bejegyzése után, aki a tőzsdén (v. bárhol) vesz rv.-t, ő már nem lesz jogosult 1Ft-ért jegyezni.
Kíváncsi leszek utána a vevői oldalra a könyvben.
Érdekes lesz a helyzet, mert aki 1Ft-ért akar jegyezni, az nem adhatja el a köv. (3,5-4mrd Ft, azaz 350-400mdb rv-nyi) tőke emelésig. Szóval elméletileg "csak" ők (az új rv.-eket) fogják adni (a követelésüket pénzre váltják). De ki akar venni, úgy h. tudja, h. 1 Ft bekerárért is lesznek majd vkiknek (180mdb-nyi) papírjai.

Nekem most nincs, és nem is lesz valszeg ilyen rv-em, egy jó darabig.
Törölt felhasználó 2014. 01. 25. 18:10
Előzmény: #27310  Törölt felhasználó
Itt van a gem is:

GEM Global Yield Fund Limited
EST MEDIA Nyrt-vel szembeni 20.000.000,-Ft
követelés
20.000.000,-Ft
2.000.000
Lesz 2 Mdb részvénye.
Úgy látszik több lóvét nem dob be a "közösbe".
Törölt felhasználó 2014. 01. 25. 18:02

II.1.2. Második körben az EMG Médiacsoport Kft. hitelezőinek követeléseit kívánjuk a tő
kére és járulékokra is kiterjedően 100
százalékos mértékben részvénnyel kielégíteni, mintegy 3,5-4 milliárd
forint összértékben. Ennek érdekében az EMG Médiacsoport Kft. csődeljárásában ilyen tartalmú cső
degyezségi ajánlatot terjesztünk majd elő
, melyet a Társaság mint legnagyobb hitelező támogatni fog.

II.3. A Társaság – tekintettel arra, hogy a II.1.2. pont szerinti kibocsátás során jelentős mennyiségű cégcsoporton belüli EMG Médiacsoport Kft-vel szembeni követelés kerül majd részvényre
átváltásra – mintegy 1,8 milliárd forint névértékű részvényt azok megkeletkezését követően aukció keretei között felajánl majd a Társaság jelenlegi – még a II.1.1. pont szerinti alaptőke-emelés előtti – részvényeinek a II.1.2. pont szerinti kibocsátáskori
tulajdonosai számára.
Ennek keretei között ezek a személyek
jogosultak lesznek arra, hogy minden 1 darab, a II. 1.2. pont
szerinti kibocsátáskor tulajdonukban volt részvény után 9 darab részvényt vásároljanak, darabonként 1 forintos véte
láron. Így az a részvénytulajdonos, aki él ezzel a jogával, 9 forintért 9 darab új részvény tulajdonosává válik majd.
Az aukció során esetlegesen nem értékesített részvények egy következő
aukció során hasonló feltételekkel a II.1.1. pont szerinti alaptőke-emelésben részt vevő személyek részére kerülnek majd felajánlásra.
link
Törölt felhasználó 2014. 01. 25. 17:51
Előzmény: #27334  kardos74
Kedves Fórumtársak!

Néha beleolvasok a fórumba, de már sokkal kevesebb időt szánok rá.

Sajnos beigazolódott a félelmem amit eddig nem hittetek nekem...
Pedig a képlet annyira egyszerű volt..
Az engem is meglepett, hogy Balázs Csaba és Pankotai is részvényt kap. (gondolom a ki nem fizetett bérüket veszik így "fel" hivatalosan..)

Miért is kértelek titeket?
Azért, hogy ne tudják megszavazni a 10 ft-ot! Ki támogatott ebben? Egy kezemen meg tudnám számolni!

Ki volt ott a közgyűlésen közületek? Senki! Akkor most miért panaszkodtok?
Jah és el sem kellett volna jönnötök, elég lett volna meghatalmazást adni!
Én 50 ft- alatt nem támogattam volna a névértéket, ha lett volna kellő támogatás nem tudták volna megszavazni a 10 ft-ot, vagy venniük kellett volna hozzá.. (a névérték leszállításhoz 2/3-os többség kellett...)
Ha 2 millió részvényes támogatott volna, most lehet 30 körül lenne az árfolyam.. nem tudom, nem biztos, de ennél több lenne!

Én elmondtam Nektek mit tudnátok csinálni, de nincs köztetek összefogás.
Gyakorlatilag a mostani részvényetek jó, ha 1 ft-ér :(
Én 13 ft-on adtam el, kb 3.6 millió forintos veszteséggel, ha valaki utálja ezt a mocskot, az én vagyok.

Elmondtam Nektek azt is, hogy milyen lehetőségeitek vannak:
-összeszedni 5%-ot és rendkívüli közgyűlést összehívni az IT tagok visszahívására.

Megtettétek? 100 % a közkéz!

Ha a mostani vezetők nem akarnák, akkor kénytelenek lettek volna a piacon visszavenni a mocskukat. Már pedig biztosan nem akarnák, hogy bárki elvegye a játékukat, megélhetésük forrását.
Fogalmatok sincs róla (nekem sem!) havi hány milliót lophatnak ki különböző haveri számlákkal a cégből akiknek a nevei most ott sorakoznak az "ingyér" kapott részvények névsorában...
Ki ellenőrzi azt, hogy Józska Pista mi alapon kap x millióért részvényt?

Nem volt közületek senki, aki összefogta volna a társaságot.

Még a nevét sem kellett volna adnia hozzá, megbíztatok volna egy ügyvédet (kb 50.000 ft-ért amire összedobtátok volna a pénzt) és képviselte volna a kisrészvényeseket.

Most pedig megy a rimánkodás.
A céget fel kellene számolni, mert ebben a cégben semmi érték nincsen, csak a kisbüfik kifosztása a cél!
A sziget miért érték???
Fizettek érte kb 3 milliárdot (lehet tévedek, de sztem mindegy pontosan mennyit) és az elmúlt 10 évben 1 alkalommal volt az éves adózott eredménye kb 100 millió ft, abból jó esetben az EST részesedése volt 48 millió!
kb 3 milliárdért 48 millió!!
A "veszteséges" vagy nullszaldós évekről nem is beszélve, mert az volt a több..
Aztán Gerendai "visszavette" 600 millió körül, amit pár éve be apportált 3 milliárdért.

Azt lehetett volna tenni, hogy visszahívjátok az IT-t és megbíztok egy független könyvvizsgálót (ezt már az EST költségére) aki A-tól Z-ig átvilágítja a céget és megteszi az ügyvéd a büntetőjogi feljelentést a több milliárdos vagyonvesztés kivizsgálására.

Az új részvények bevezetése után mire lesz lehetőségetek?

Semmire!

A közgyűlés összehívása sztem min 30-45 nap... kérdés megmozdultok-e végre vagy sem? (lehet már nincs is elég idő)

Mindenki döntsön belátása szerint...

Én örülnék a legjobban, ha a felelősök rács mögé kerülnek, mert ezt a milliárdos értékveszteséget nem lehet a válságra kenni ahogy ők teszik több közleményükben.

Jah és kérdezem én, mit vártok a jövőtől???

Gondoljátok aki 1 ft-ért veszi az nem akarja majd eladni?

Részvényösszevonás és felszorzás lesz, kb 1000-el, ez azt jelenti, hogy ha most van 10.000 db papírod és veszel hozzá 9-szeresét, 1 ft-ért akkor lesz 100.000 db részvényed a régi bekerárad és a 90.000 ft átlagáron.
Felszorzás-összevonás után lesz 100 db papírod és tegyük fel optimális esetben 5 ft-nál lenne a felszorzás lenne a papír 5.000 ft árfolyamon, ezzel újra megnyílik az út lefelé!

Akik eddig nem követték a sikertörténetet azt fogják látni, hoppácska... az EST média 5.000 ft... vegyünk csak, mert itt valami elkezdődött..
És akkor újra ki lehet tömni mindenkit!

Nah ezt vegyétek tudomásul, mert nincs más forgatókönyv!

Nagyon sajnálok minden részvényest még azt is aki eddig hitt bennük és "összeszólalkoztunk", de fogadja el mindenki, hogy a felszámolás esetén szinte 1 ft- sem járna senkinek, de viszont nem is tudnának a jövőben hasonló naív buta részvényeseket tönkre tenni, mint akik mi is voltunk!

(ha pedig azt gondoljátok felszorzás után jobb lenne akkor számoljatok, ha 5.000 ft az árfolyam, de Nektek 100 db van, akkor mennyit is ér ez az übermocsok???) ne felejtsétek el a képletet, ezért ki kellett fizessél + 90.000 Ft-ot 1-ft-on!

kardos74
kardos74 2014. 01. 25. 16:05
Előzmény: #27333  kardos74
Találkoznék valakivel akinek van ebből a szutyokból. Kicsit beszélgetni egy kávénál...
kardos74
kardos74 2014. 01. 25. 09:52
Előzmény: #27332  Adamo68
Mit jelent a korábbi?
Adamo68 2014. 01. 25. 09:16
Előzmény: #27331  kardos74
Úgy tudom, hogy a most szerzett részvények után nem jár a 9 db 1 ft-os lehetőség, csak a korábban szerzettek után.
kardos74
kardos74 2014. 01. 25. 09:07
Előzmény: #27330  Törölt felhasználó
És mi van akkor, ha ez az 1Ft-ért 9db. játék után beöntik, lemegy 40 fillérre és ők(kopasz g.ciék)majd csak ezután vásárolnak be igazán. Elég 1 forintig felhúzni, máris kiszállhatnak. Aki meg bevásárolt az 1Ft 9darabosból, továbbra is be van ragadva.
Törölt felhasználó 2014. 01. 24. 23:21
Előzmény: #27329  Törölt felhasználó
Van most időm, bár az egész nem ér annyit, hogy egy percet is áldozzak rá, hiszen nekem elég kevés részvényem van.

Pankotai kap ingyen 967941 db részvényt. Vehet hozzá 1 Ft/db áron 8711475 db részvényt. Vagyis 8711475 Ft-ért lesz neki 9679416 db részvénye. Vagyis átlag ára 1 Ft 11 fillér.

Hasonló helyzet áll fenn a Kopasznál és a baráti körnél is, de nekik kicsit magasabb az átlag ár.

Kérdezem, hogy ki az a fórumozók közül, akinek e körüli lenne majd az átlag ára, ha élne az 1 Ft-os 9-szeres vásárlási lehetőséggel?

Vélelmezem, hogy az 1 Ft-os ár és a 9-szeres mennyiség ellenére is mindenkinek jóval magasabbra jön ki a bekerülési átlaga.

Vagyis a Kopasz, Pankotai + a barátok nyernek ezen a dolgon, mert nekik a 2 Ft-on történő eladás is busás hasznot hoz. Akik pedig - rajtuk kívül - most 1 Ft-ért bevásárolnak, azok moziznak majd, amikor látják, hogy 2 Ft-ért is lesz bőven eladó.
Törölt felhasználó 2014. 01. 24. 22:17
Előzmény: #27328  Törölt felhasználó
Tehát részvény annyi van (lesz), hogy tengert lehet vele rekeszteni.

Ki jutott legkedvezőbb áron részvényhez?
Nem az aki figyelte napESTig a tőzsdei mozgást, hanem azok, akik lenullázták a kisrészvényeseket (Balázs, Pankotai, baráti kör).

Ki tud haszonnal kiszállni?
Törölt felhasználó 2014. 01. 24. 21:53
Előzmény: törölt hozzászólás
Igen, jól értelmezed, valóban 52000 x 9 db részvényt jegyezhetsz 1 Ft-on.

Pankotai meg több mint 9 millióért kap ingyen részvényt, plusz ennek 9-szeresét megveheti 1 Ft-ért.

A Kopasz pedig kap 4 millióért ingyen részvényt és megveheti ennek 9-szeresét 1 FT-ért.

Mindenki matematikai képességeire bízom, hogy kiszámolja mennyiért éri majd meg saját magának eladni és mennyiért éri majd meg a Kopasznak, Pankotainak, meg az általam nem ismert barátoknak eladni.

Bebuktuk az eddig beleölt pénzt, most felajánlják, hogy még annál is többet elbukhat az aki akar.

Nem esik szó üzleti tervről, stratégiáról, árbevételről, (nyereségről) stb.
rodeki 2014. 01. 24. 21:22
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 2014. 01. 24. 19:16
Előzmény: #27325  siemens
Kimondtad a lényeget.
Látható, hogy a Kopasz, Pankotai + a baráti kör megint kap ingyen részvényt. Elvegyültek a nyilvánosságra hozott listán, a valódi hitelezők között, annak ellenére, hogy ők tartoznak nekünk, nem pedig mi (cégtulajdonos részvényesek) tartozunk nekik.
Plusz még amennyi részvényt most ingyen kapnak, annak 9-szeresét további 1 Ft-ért hozzávehetik. Kurva jó - nekik!
Ezután majd hazudnak valami sztorit, felhúzzák néhány Ft-tal az árat és beöntik az összes tulajdonukat.
Ők megint jól járnak, de azok nem, akik kisbüfiként most 1 Ft-ért hígítanak majd.
Ettől tartok.
Ti nem?
siemens 2014. 01. 24. 17:07
Előzmény: törölt hozzászólás
A remény újra meg újra felütötte a fejét a lelkemben, hogy aztán fájdalmasan eltiporja a valóság........
rodeki 2014. 01. 24. 16:15
Törölt hozzászólás
Steelman 2014. 01. 24. 15:56
Előzmény: #27321  drLaco
10 Ft alatt eszembe nem jutna eladni, bármekkora gané is ez. 10 Ft alatt 10 fillérenként mozog, míg ha átszakítja
a bűvös 10 Ft-ot, akkor már forintonként
emelkedhet. A fő kockázat ennél a részvénynél az, hogy bármikor jöhet egy
újabb felszorzás, ha valamelyik rohadék
tolvajnak éppen úgy tartja kedve, hogy
még többet lopjon. A névértékemelés
nyilvánvaló bűncselekmény, amit visszamenőlegesen is életfogytig tartó
szabadságvesztéssel kellene sújtani.
Törölt felhasználó 2014. 01. 24. 11:56
Előzmény: #27321  drLaco
Legjobb az lenne, amit már régebben megbeszéltünk. Mi lefognánk, Te meg kiherélnéd a Kopaszt. Persze ezzel nem nagyon ártanánk neki, mert már egyébként is impotens.
Mostani beszórás lehet jobb lenne, mint az 1 Ft-os vásárlási lehetőség, mert áttéve a pénzt pl. Pannyba jobban járnánk.
Ha hígítjuk, akkor tovább őrlődünk és nézzük az agonizálást.
Én megmondom őszintén, nem bízom abban, hogy a jelenlegi tevékenységükből nyereség származik. Borítékolnám, hogy a FIDESZ nyeri a választásokat és ők nem fogják a pénzt a reklámbizniszbe meg a narkós Szigetes őrjöngésbe pumpálni. A Kopasz (a csaláson és a hazudozáson kívül) semmihez nem ért. Civilben egy sznob, aki műgyűjtőnek álcázza magát. Láthatóan nem képes eltakarodni az ESTből.
Egy szó, mint száz még én sem tudom, hogy mit fogok csinálni, de szívesen olvasom mások elképzeléseit. Nehéz ebben a helyzetben okasnak lenni.
drLaco 2014. 01. 24. 10:47
Előzmény: #27320  Törölt felhasználó
Akkor...? Szórjunk be mindent most? Csesszük le az árat már most 1Ft-ig?
Vagy kollektíven tüntessünk a "székházuk" előtt? Esetleg kezdeményezzünk közgyűlést (ezt már eljátszottuk...)
Vagy lincseljük meg őket? (NA, EZ MONDJUK TETSZENE!!!)
VAGY akkor szerinted mit kellene tenni?

Topik gazda

kata311
kata311
4 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek