Biztos én vagyok a fogyatékos, de mondja már meg valaki, hogyan van ez az übermocsok 4,44 százalák pluszban, amikor 9 Ft a bázis ár és most is 9 Ft. Nekem ez magas. Itt már mindenki az átbas.ásra hajt?
Te is tudod, hogy ez nem sikerülhet. Miért biztatsz, amikor neked már úgyis mindegy? Megmondtam korábban is: ha majd nagy fejes lesz brutál bukóban amiatt, hogy a cég, amelynek részvényébe fektette a pénzét disznó módon becsapta a befektetőit, akkor elkezdődik e téren is a rendcsinálás. Addig kussolhatunk.
Nem én mondtam most is, hogy egy esélyetek van: összehívni rendkívüli közgyűlést a teljes vezetőség leváltására és átvilágítani a céget?
Törölt felhasználó2013. 12. 08. 22:05
Előzmény:
törölt hozzászólás
Ha majd a gyorsjelentésben azt olvasod, hogy nem veszteségesek, na az jelent kapaszkodót. A Te meg az én stb. pénzéből futja, hogy beolvassák a nevüket egy "adáshibába".
Kár fényezni magad, tök mindegy melyikőtök adta el először vagy másodjára az Est részvényeit. A lényeg, hogy felvállaltatok egy harcot a Kopasz ellen, aztán lepaktáltataok vele. Nem kell itt magyarázkodnod, örülj, hogy nyertél a KEG-en (amely hasonló szar), de ne bántsd itt azokat, akik továbbra is - önhibájukon kívül - bajban vannak.
Igazad van. Montu, Nocsva stb. szembesültek a közgyűlésen azzal, amit mi (a becsapott többség) már előtte is tudtunk: a Kopasz és bandája ellen reménytelen küzdeni. Lehet pont a Kopasz adta nekik diszkréten a tippet, hogy ne ugráljanak, hanem hígítsanak és szabaduljanak meg a lehető leggyorsabban az übermocsoktól akár bukó felvállalásával is, mert különben nullázódnak.
Evaneni,
Lehet nem tudod még mindig kibogozni a szálakat... én nem szervezkedtem Montuval, mert én vagyok Montu...
Az, hogy nem volt eredménye annak a közgyűlésnek az többek között Neked és azon részvényeseknek köszönhető akik ültek a seggükön és várták a csodát és bíztak a cégvezetésben.
Jah és én nem 2 nappal később adtam el, hanem kb fél évvel! De lehet ezt nehéz lett volna kiszámolnod, hiszen az imént írtam, hogy kb másfél hónapja adtam el, amikor már reménytelennek láttam a helyzetet.
Én nem kábítottam senkit! Én gyűjtöttem volna meghatalmazást a kisrészvényesek érdekeire, de mivel novcsán és két másik fórumtárson kívül senkit nem érdekelt, ezért valóban nem volt értelme.
Éppen az olyan emberek szokták szidni a kormányt is akik soha nem is mennek el szavazni, mert minek?
Megvolt a lehetőség, de nem éltünk vele.
Majd nézd meg 1 év múlva az árfolyamot az új 1 ft-os részvények bevezetése és felszorzás, osztás után... csoda lenne, ha 0,8 Ft-ot érne... az mostani 1/10-e !
montu
buta se vagyok,és irígy se.ugyan mire is lennék.ha emlékszel amikor szervezkedtetek montuval,én megírtam itt az oldalon neki,vagy neked,és most bocsáss meg ha nem emlékszem,soha de soha többé nem fogok ilyet tenni,hogy nem emlékszem,tehát akkor azt mondtam:nem érdekel az összejöveteletek mert nem látom semmi értelmét,és lám nem is lett.máig is fenntartom azt,hogy ez a féreg banda azt csinál velünk amit akar,hiába szeretnétek megmozdulni,szerinted ők a nagy kutyák nincsenek ránk,mint kis senkiháziakra felkészülve?ócska banda,űbermocsok papírja.figyi nem kell magyarázkodnod,ki hígított ki nem ki mit fektetett be ki mit nem,mert nem érdekel.én csak azt írtam ami akkor történt,hogy te és a haverod kábítottátok itt a jó népet,hogy gyertek,meg most beszaratjuk őket meg stb...aztán a közgyűlés után meg 2 nappal eladjátok.ez szted nem gusztustalan,mert sztem az,nem is kicsit.de cáfolj meg ha nem így volt.de sztem itt más is szóvátette nektek akkor nem csak én.tudom,hogy a részvény nem ér semmit,dobom is a kukába,de ahogy írod,és én is vállaltam magam előttetekkorrekt módon,hogy nem veszek részt.tömören röviden ennyi.
ja, és soha de soha de tényleg soha ne merjél....ilyen űbermocsok részvényt vásárolni.majd dumálunk,pár napig nemleszek,de ha vmi nyomja a kis szívedet,nyugodtan mondd,majd jövök és segítek.pá evanani
Nem tudom eldönteni, hogy a butaság beszél-e belőled vagy a rosszindulatú irigység?
1, nem én adtam el elsőnek, hanem Novcsa az alábbiak szerint: Mi ott voltunk a közgyűlésen (veletek ellentétben) ahol elmondta a kopasz, hogy 5 millióért fog vásárolni piacin és később 5% feletti tulajdonrészre növeli részesedését.
Ez a hír kijött a BÉT-en is! Mint azt tudjuk a kopasz szava megkérdőjelezhető... Novcsa mégis kockáztatott és a kb 2 milliós pakkját behígította kb 5 millió ft-al 12 ft környékén... Nekem sem szabad pénzem, sem merszem nem volt kockáztatni és vásárolni. Kb 15-16 ft-on eladta lassan az egész übermocskot és ezzel csökkentette veszteségét.
Ezért Ő egy szemét ember??? Mert drágábban eladott? Te nem azért vetted, hogy eladjad drágábban???
Senkit nem kért vételre, hogy feljebb menjen az árfolyam, nem manipulált!
Amit Te és sokan mások beszéltek az nem más, mint tipikus magyar irigység... mert Ő neki sikerült... Te nem azért vetted a részvényedet, hogy drágábban eladjad??? Felvilágosítalak, hogy most is atl az árfolyam, tehát akinek még mindig van azok csak bukóban lehetnek.
2, Én kb másfél hónapja adtam el 13ft-on és bukva ezzel 3,6 millió ft-ot!
Én szar ember vagyok???
Ezt a pénzt átkötöttem KEG-be ahol a kisbüfiknek sikerült összefogni és eltakarítani a tolvaj cégvezetést, abban is részt vettem!
Ott az árfolyam 26-ról 55-ig ment, most 49 ft.
Én 30 körül vásároltam abból a pénzből amit itt 3,6 millió forintos buktával eladtam.
Én és novcsa szerettünk volna az 50ft-os árfolyamot, ebben kb 3 másik fórumtárs támogatott. Te sem voltál köztük! Azért, mert nem sikerült az néhány 100.000 db-on múlt csak... Többek között Neked köszönhetően megszavazták a 10ft-ot és 1ft-ért jegyezhetsz... tehát a mostani pakkod semmit sem ér, dobhatod a kukába!
Aki nem adott meghatalmazást, az a kopasz mellett szavazott.
Azért mert ezt még mindig nem fogod fel, az a Te bajod.
Tőzsdekrach nekem is furcsa, mert én megadtam mindenkinek a telefonszámom és személyesen találkoztunk a meghatalmazás miatt. Én vállaltam magam!
Soha, de soha ne merjél engem többet máshoz hasonlítani!
Egy különbség volt csak a mai helyzethez képest:sikerült elérni a közgyűlésen,hogy a főnök bejelentse,hogy vesz részvényt majd(azt,hogy miért tette és miért ígérte meg nem értem a fejlemények tükrében-talán nehogy valaki tényleg összeszervezzen sok részvényest ellenük)..és ezzel stabilizálni kicsit felfele várni az árfolyamot-páran még ráugrottak-így sikerült(persze kockázatos volt) nullán vagy kicsi nyereséggel hígítás után kiszállnia...
Most ilyen esély nincsen.
Ez volt a jutalma,hogy elmentettek közgyűlésre.
Mondjuk nekem ez a húzás nem tetszett,de nem különösebben érdekel.
én ezt már akkor furcsálottam,sőt a montu féle szervezkedésnél is voltak kételyeim,mindkét esetben hangot adtam,s lám.....montu rá 2 napjára eladta a pakkját,tőzsdekrach meg eltűnt,nesze neked szervezés.mondhatni űbernemkorrekt egyik pali sem.
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))