Topiknyitó: kata311 2011. 06. 21. 09:15

ESTMÉDIA.HU  

íme az új topik

és kellő komolyságot az uraktól

(hi-hi..............:)))))))
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Steelman 2014. 01. 31. 12:10
Előzmény: #27379  Törölt felhasználó
Tele volt a fórum fizetett beültetőkkel.Engem is rengetegszer lehülyéztek és próbálták megmagyarázni, hogy a 10 Ft = 100 Ft-tal.
Erről egy régi történet jut eszembe a magyar sakkbajnokság középdöntőjéről. Az egyik mester azt mondta a másiknak, hogy te már akkor is bejutsz a döntőbe, ha az utolsó játszmádat elveszíted, sőt az még neked jó!
Az illető elveszítette a játszmáját és természetesen az jutott be helyette, aki ezt tanácsolta neki. A vesztes fél mérgében beadvánnyal fordult a főtitkárhoz.
A főtitkár miután elolvasta a beadványt, csak ennyit mondott: " Elfelejtette feltüntetni a végén az iskolai végzettségét!" ( Amúgy az áldozat egy egyetemet végzett doktor volt.)
Törölt felhasználó 2014. 01. 31. 10:42
Előzmény: #27378  Törölt felhasználó
A fórum 90 százaléka éveken át felfelé beszélte. Sokszor volt Econetem, mindig nyertem rajta. A rádió eladása után láttam rossz irányba mennek a dolgok. Annak ellenére, hogy magam is részvényes voltam, próbáltam a realitást láttatni itt a topikban. Lehurrogtak, kizárattak, elküldtek a picsába. Kérd számon Tozsdekrach-tól, hogy miért nem lett rendkívüli közgyűlés. Előbb begyűjtötte kinek hány részvénye van, majd eltűnt. Utóljára szilveszterkor felbukkant és beköszönt bodog új évet kívánni. Én megírtam, hogy kevés részvényem van és azt is, hogy sehová nem megyek, de meghatalmazást azt adok a jó ügy és a számunkra kedvezőbb helyzet elérése érdekében.
Törölt felhasználó 2014. 01. 31. 09:27
Előzmény: #27366  Törölt felhasználó
En kozgyules utan honapokkal adtam el 3.6 millio buktaval!

Novcsa kb +5 millio ft-t tolt bele ezzel nagy kockazatot vallalva, aki irigyli tole, hogy kiszallt az szegyelje el magat!
Biztatot barkit vetelre barmelyikunk???
SOHA!

Az pedig, hogy semmi nem tortent a kozgyulesen az Nektek reszvenyeseknek koszonheto, mert annyi nem volt bennetek, hogy elgyertek a sajat erdeketekben vagy meghatalmazast adjatok, hogy ne legyen megszavazva a 10 ft-os nevertek. Miben biztatok?

Aki azt remelte a 10ft -os nevertek utan felfele megy az arfolyam az alomvilagban el! A 10 ft azert kellett, h sza-ert-hu-ert uj tobb millio reszveny legyen !!!!
Most is csak neztek ki a fejetekbol es varjatok a kivereztetest, jo lenne ha tudomasul vennetek, hogy fel vannak vagva az ereitek!
De csak uljetek es varjatok a k. nagy csodat!
Törölt felhasználó 2014. 01. 30. 22:02
Előzmény: #27376  evanani
RÁBAszni nem fogsz a Rábára! Szerintem jó papír, de türelmet követel. Tudtam, hogy nem maradhat az 1000 Ft-os névértéke alatt, mert jóval többet ér. Sajnos korán adtam el az államosítás előtti 900-as vételemet 1050-ért, de már nem volt türelmem tovább benne ülni, hisz a 600 körüli időket is átéltem. Terveztem, hogy visszaveszem, de kellett másra a pénz. Aztán rövid idő múlva meglódult. Szerintem még most sincs a helyén, még ebben a félévben fel fog menni 1500-1600-ra év vére pedig nem lepne meg, ha a 2000-ret nyaldosná. Most kicsit megpihenni látszik. Topikját mostanában nem figyelem, de emlékeim szerint a legkorrektebb emberek írogattak bele. Nagyon jó elemzéseket készített anno pl. tigus.
evanani
evanani 2014. 01. 30. 20:35
Előzmény: #27375  Törölt felhasználó
te vén kujon te...egézségedre.én inkább lefESTem a tESTem tESTfürdővel.mi tudjuk miről beszélünk csak ő nem.viszont sztem ő egy ismert fórumtárs,csak úgy gondolta új néven szólít meg,hátha nem ismerem fel.persze,hogy nem érdemel több szót,de ha megtalálnak mit tegyünk,muszáj reagálni.más..szted a rábában van még szufla?én vmiért azt érzem még emelkedik.nem tudom eldönteni tartsam é?olyan jó hírek jöttek...ott,itt sajna nem.
Törölt felhasználó 2014. 01. 30. 20:07
Előzmény: #27373  evanani
Helló Nani!
Így EST-e-fele jólesik egy hamvasan gyenge csabagyöngye. Javaslom Nekeed is. Ami a mi Csabánkat illeti, nem csupán szövegértésével van baj, hanem idegileg is kikészült, amin nem lehet csodálkozni, hisz a bukót nem könnyű egyikőnknek sem feldolgoznia. Értelmetlenül vagdalózik most és minket talált meg. Én magam soha nem olvastam ebben a topikban olyan dolgot, hogy bármelyikünk is írigyelte vagy kifogásolta volna azt, hogy valakinek sikerült nyereséget elérnie. Mindannyian azért vettünk részvényt, mert többért szerettük volna eladni.
Amit kifogásoltam annak idején az volt, amikor pont az a blogtárs számolt be arról, hogy sikeresen és nyereséggel lépett ki a részvényből, aki előzőleg minden bejegyzésében azt hangoztatta, hogy venni kell, jó a cég, jó a részvény, az ára emelkedni fog. Miután kiszállt, azt próbálta elhitetni velünk, hogy mi beragadtak vagyunk hibásak azért ami eddig történt és mindenki magára vessen, aki nem volt ott a közgyűlésen. Miattunk tart itt a cég, illetve a részvény ára. Most Csaba ezt hánytorgatja fel, hozza fel, mert nem tudja feldolgozni saját bukóját. Részemről ez a dolog nem érdemel több szót.
evanani
evanani 2014. 01. 30. 18:03
Előzmény: #27369  Törölt felhasználó
ez tökéletesen igaz.ez a nagy reorg amit ígértek.nemhogy fejlődtek volna,maradt egy színes akármilyük.sok millió új rv azt értik,mást nem
evanani
evanani 2014. 01. 30. 17:57
Előzmény: #27365  csaba74
mondom,értelmező szótárt elő,és nézd meg mit jelent a kárörvendő szó.ha nem érted ami le van írva,akkor hívd montu haverodat...
Törölt felhasználó 2014. 01. 30. 12:14
Előzmény: #27367  marslako2
hahaha ))
Törölt felhasználó 2014. 01. 30. 11:49
Előzmény: #27370  Törölt felhasználó
A szigetet még egyszer lenyomni a rv-esek torkán?
Nem lenne egyszerű, még úgy sem, ha a jelenleg tervezett nagy mértékű rv.kibocsátásról nem lenne szó.
Mivel még 400mdb rv. kibocsátását tervezik, így szvsz a sziget visszavétel felejtős.
Lesz mit eladniuk (már mint rv-t) így is az azt követő időszakban.
Törölt felhasználó 2014. 01. 30. 11:29
Előzmény: #27369  Törölt felhasználó
Én is úgy látom, hogy a reorganizáció ellenére is életképtelen a vállalkozás. A mostani akció arra jó csak, hogy teljesítsék a halasztást nem tűrő kötelezettségeiket. Ami megdöbbentő, hogy ezt kihasználva a Kopasz, Pankotai és a haverok még tollasodnak, a kisrészvényesek meg tovább szegényednek.

A Sziget részt ugyan hitelre, de magas áron vették. Egy ideig birtokolták, de a hitelt kifizetni a halasztgatások ellenére sem tudták. A sajátos konstrukció miatt nyereséget a Sziget főként Gerendainak hoz. Gerendainak így jó, ahogyan most van. Neki tök mindegy, hogy a bank kinek adja el azt. Az Estmédia jelen helyzetében nem tud élni az opciós visszavásárlás lehetőségével, de ha élne is vele, haszonra fordítani nem tudná a befektetést. Idegen cég pedig nem fogja felvásárolni az Estmédiát a Sziget rész tulajdonlása céljából.
Törölt felhasználó 2014. 01. 30. 10:51
Előzmény: #27347  evanani
A reorganizációval, "helyére" került a cég valós értéke.
Bár a reorganizáció ellenére továbbra sem tudnak nyereségesen működni. Szóval önmagában életképtelennek tűnő a vállalkozás.
Az elmúlt évtizedben erre alapozva fújtak egy szép nagy lufit, amit aztán szépen megetettek a tőzsdei szerencsevadászokkal.
köszönjük
Törölt felhasználó 2014. 01. 30. 10:45
Előzmény: #27367  marslako2
ajjaj
beültetős dumának tűnik

ezzel szemben egy kis "paraszt"elemzés:
A piac most 180-200 Mt-ra értékeli az estmédiát.
A cég várhatóan elad majd 180Mdb rv-t darabonként 1Ft-ért, azaz 180MFt-ja lesz.
A cég kibocsát, ha a vezetés terveinek hinni lehet, összességében 350-400Mdb rv-t, abből várható a 180MFt bevétel, a többi kötelezettség "könyvelésre" megy, azaz összesen lesz 400-450Mdb rv.
A cég értéke, így realistán 400MFt, azaz a rv.ár 1Ft környékére adódik.
Optimistán (vmicsoda csoda folytán), ha a cégértéket 800-1200MFtra veszem, akkor 2 esetleg 3 Ft is lehet akár a rv. ár.
marslako2
marslako2 2014. 01. 30. 10:11
Nekem most nincs ebből a papírból de vételen gondolkodom mert egyrészt van ez a tender amin akár 1.5 milliárdot is nyerhet másrészt most lesz a sziget visszavétel és ez talán lökhet rajta.
Törölt felhasználó 2014. 01. 30. 09:37
Elmentek a közgyűlésre, aztán mikor visszajöttek első dolguk az volt, hogy eladják a részvényeiket. Itt a Kopasz diktál. A haveri körnek juttatott annyi részvényt a múltban, hogy ha kell, ő bármikor többségben lesz. A komoly kérdések a színfalak mögött dőlnek el. A közgyűlés már csak színjáték - maga az előadás.
Ha jól emlékszem Nocsváék a közgyűlésen elérték, hogy a Kopasznak majd "kell" venni részvényeket. Láthatod mire mentünk vele.
csaba74
csaba74 2014. 01. 30. 09:10
Előzmény: #27363  Törölt felhasználó
Nem elemezni kell, meg itt tépni a szátokat! Csak kárörvendtek, meg ha netalán valaki kicsi nyereséggel kiszáll akkor lehurrogjátok! El kell menni a közgyűlésre és ott az asztalra csapni! Ahogy Montu, meg novcsa tette, de sajnos erre képtelenek vagytok!!! További jó szájtépést kívánok nektek!!!
rodeki 2014. 01. 30. 09:09
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 2014. 01. 30. 08:58
Előzmény: #27362  csaba74
Értelme semmi annak amiket írsz, de nem baj, ha eszedből csak ennyire futja, írj amit akarsz.
Azért ha visszanéznéd a közelmúlt bejegyzéseit - és feltéve, hogy rendelkezel minimális szövegértéssel - láthatod, hogy nem egymást basztattuk, hanem ki-ki próbálta elmondani azt, hogyan látja a jelenlegi helyzetet, illetve mit vár a jövőtől. Van aki számokkal érvelt, volt aki példákat hozott fel.
Talán neked is hasznodra lehetnek ezek a bejegyzések, segíthetnek abban, hogy helyes döntést hozz.
csaba74
csaba74 2014. 01. 30. 08:26
Előzmény: #27360  evanani
Na mi van nanikám meg branerkám sértődékeny a kis lelketek? Jajj, jajj, jajj! Oda vagyok, meg vissza tőletek!!!
evanani
evanani 2014. 01. 30. 07:09
Előzmény: #27357  Bogi27
sajna nincs miről írni.de remélem nem zavartalak.üdv a LÓ

Topik gazda

kata311
kata311
4 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek