Na, legalább tisztul kicsit a csorda... egy kettőnek már én is elengedném, mert lejáratódott és nyilván az imidzset rombolja már a fotója is, pláne ha meg is szólal! :D
Nem, azt tartom továbbra is, hogy azt teszi, amire kérik és nem ő dönt. Végrehajt a leendő tulaj(ok)nak. De ettől még nem nyilatkozhat semmiről, csak amire felhatalmazzák. Nem az a lényeg a paraván mögött mi van kész, hanem pont az, hogy ami kívülről látszik, ahhoz még nem lehet ilyen kommunikációt passzítani. Szerintem értjük egymást, max nem fogalmaztam akkor kristály tisztán.
Illetve azt,h se sobadira,se a mariapocsi nagytulajra nem kapta fel anno senki a fejet, viszont a papanak nyilvan mar csak a neve mistt is jelentosege volt,nem veletlen duplazott miatta az arfolyam. Ebbol kifolyolag akar a sajat neveben is idelottyinthetne annyit h gyerekek,minden fasza,nyugalom. Mennyibol tartana? Mennyibe ketulne? Myen szabalyt szegne meg vele? Ugye a kerdes koltoi..
Ez így van, de azon már túl vagyunk, hogy Vajna valamiért erre tette le a voksát 5%-kal. (nem tudjuk mennyire olcsón vette ugye, de nem tradelni vette, az nekem fix). Meg mi számít olcsónak és mi drágának? Sosem értettem, miért van berögzülve sok embernek, hogy piaci árfolyamon kell venni és azzal számolnak. A követeléses pakkokat jó áron meg lehet venni, és mindkét félnek (már ha van 2 és nem csak 1) lehet rajta haszna. A maradékot sem kell piacon drágán venni, hanem apportos papírral megoldják. Ez csak egy verzió, de talán most írom le 100-adszor :) A kapitalizáció semmit nem számít (Csoki nem véletlen szarja le? :D), csak hosszú távon, amikor már fair value-t akarunk keresni. Ezt itt még felesleges, mert nincs és sokáig nem is lesz releváns. Számos kispapírt sorolhatnék, ahol van tevékenység, de fair value 10x.. és tartósan, mert még felfutást várnak a benne ülők többségében. Aztán látjuk Opusnál milyen amikor fair valuehoz visszakonvergálás van. Itt is lesz ilyen, de évekre is lehetünk tőle.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A