Ha így lesz, igen. De azt nem ezen az áron teszik majd meg, hanem magasabb profitot biztosítón vsz, tehát apport (tevékenység) bejelentés utáni hypeban.
Ha igaz amit Balázs Csaba mondott,hogy az 50 millió új részvény baráti kezekbe ment,akkor jelenleg van maximum 50 millió közkéz,de ha az apportokért kapnak további 200-300 millió részvényt,akkor máris kevés lesz a közkéz! Ergo muszáj növelniük.
Hát azért a közkéz elég magas most. És én nem itt javítanék rajta, hanem apportok es über up után (lásd opus, konzum). Szeritnem ez most helytelen következtetés, kihúznám a listáról.
Azt még kifelejtettem az előbb,hogy azért is önthetik ennyire,mert túl kevés a közkéz.Legalábbis apportok után 25% alá eshet,úgy pedig prémium sem lehetünk!
Tudom, csak arra akartam rávilágítani, hogy egyikőtöknek sincs igaza és mindkettőtöknek igaza van. Ott1 részvényszámban se mérhető az Esthez, az árfolyam pedig az 1 részvényre jutó nyereségből számolható, hogy magas vagy alacsony.
Azért térünk él egymástól,mert hosszútávú trend esetén én Gyuripapa tanítása alapján a kanócokat nem veszem figyelembe.86Ft-tól indultunk fel,azért oda tettem az alját,de a végkövetkeztetésünk majdnem ugyanaz,ez a lényeg szerintem.
Én nem kárörvendeni járok az Ott1 topikba,hanem a kimpaa féléknek próbálom felhívni a figyelmét arra,hogy amíg szerintük az Est egy lufi,és ők vihognak,kárörvendenek rajtunk,addig igazából az Ott1 szerintem nagyon túl van árazva,fundamentális kilátásokban pedig nem hasonlítható az Esthez! Ezt a lehető legkomolyabban így gondolom,de majd rájönnek ők is.Szaros pár 100 milliós profittal nem lehet nagyra törő terveket szövögetni. . Igen,tömés van jelenleg nálunk is,de ha ezt a számukra kedvező apportokért teszik akkor rendben van a dolog.Ha esetleg itt is "elfelejtettek" valamelyik hitelezőre lock up-ot kikötni az már problémásabb,de ezekkel együtt is sokkal jobbak a kilátásaink mint az Ott1-nek.Andy nálam garancia rá...
Nekem kicsit fura ahova behúztad a fibo szinteket, de ahány ember, annyi TA. Én a 79,5Ft-os lokális alj és 183Ft-os lokális csúcs közé húztam. Eszerint a ma megvolt 118-120 zóna már a 38,2%-os fibo szint. Ez alatt már csak a 103Ft támasz lesz technikai alapon. Szóval a végkövetkeztetés azonos a 105 körüli végső aljat tekintve. https://invst.ly/9jyjv
Azért, hogy ne kerüljenek bizonyos % fölé. Ilyenkor nem számít bele. Másik verzió: tömésre (parasztshort kör), de ezt csak halkan mondom, mert már ide is jönnek a varjak :D
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A