ez az idegek harca. Nehezen viselhető, de ez a cél vagy valaki adja a haszonért. Gyorsan és nem érdekli az árfolyam. Ez a jobbik eset. Menni ment el az elmúlt hetekben az esésben? Számolta valaki?
igen a tőzsdén lehet bukni ha rosszkor egy rossz cégbe szállsz be, de azért ne bukjunk már mert egy KORMÁNYBIZTOS ÚR elfelejti, hogy mit jelent az a szó, hogy NYÍLVÁNOS részvény társaság, mert ezért megyünk lefelé mert nem mondanak semmit. És én megértem, hogy még folyamatban vannak a dolgok de egész évben Andy megjelenéséig legalább azt mindig elmondták, hogy folyamatban vannak a dolgok, vagy más papíroknál Est, Ott, konzum stb folyamatosan vannak hírek még ha rosszak is de itt semmi és ezért megyünk lefelé. Ez egy NYÍLVÁNOS részvénytársaság ahol igenis tájékoztatást kell adniuk a részvényeseknek akik megtisztelték őket, hogy a cégbe fektettek. TÁJÉKOZTATÁST KÖVETELÜNK!!!!
Mégis honnan? Van a másik gépen egy timezones, azt megpróbálom ráhúzni, de már nem emlékszem a pontos dátumra honnan kezdtem.... talán csa megállapodástól. Az szépen mutatta szeptember-októberi elmozdulást, a következő jövő tavaszt mutatott.
Hihetetlen hogy ezt a papirt es szetcseszik a balfekek.Sajnos nincs kedvem nevetni ezen az egeszen.Ezt is ki a tokom adja,mintha ingyen lenne?Opus utan ez a nap luzer papirja tarsberletben.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A