nékem okto ber 14 ikén meglyöt a jelzés hogy mi lesz velünk a lyövöben azota tudom inen nem mozdulok egy csep agod alom sincs benem büszke leszek a lyövöben a multbeli énemre
Ó, köszönöm uram, hogy gondolsz rám. Hidd el, nem a tőzsdéről fáj a fejem, meg attól se lennék jobban, ha felfelé menne az ár, csak pusztán örülnék neki. Biztos vagyok a dolgomban, mert tudom, hogy jelenleg csak a NER-rel lehet üzletelni nyereségesen. Szóval nekem mindegy teljesen, mikor lesz igazunk, TBSZ-en kivárom. Tudjuk, mi a forgatókönyv. Pénzt csak felhúzassal lehet keresni. Sikerre vagyunk ítélve, engem nem érdekel az időtáv sem már. Rengeteg könyvet rendeltem, olvasással, hasznosan töltöm az időt. Nem hagyom magam behúzni pszichológiai csapdákba, kikapcsolok és pihenek sokat.
A BÉT megcsúfolása lenne ha egy üres cég prémium kategóriába léphetne(még akkor is ha a feltételeket teljesíti hozzá) szóval az biztos, hogy hamarosan jönnek az apportok, de ha nem lett volna a kedves árfolyam mahinator barátunk( reméljük befejezte!) akkkor is 150 környéken tanyáznánk most és onnan várnánk a híreket
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A