Nem rajtam múlik én egy darabot sem adtam el, és nem azzal van a probléma hogy lassan haladnak a dolgok, mondom mégegyszer enis tudom hogy jó lesz....de ez a csönd egyszerűen elviselhetetlen ha megbántok valakit akkor is az a legroszabb ha nem szól hozzám, inkább küldjön el a faszba vagy bármi vagy mondjon valamit
Igen, az. Aki befektet az lazabban veszi. Igy a spekik gondolkodnak mint Te. Lehet, h az valo Neked. A penz mindig ott dolgozzon, ahol mozgas van. Jo ez igy is nagyon, csak nehez ezt is csinalni. Ha magabiztos valaki a TA ban, az eros manko lehet, ugy konyebb a kotes is. Hogy kinek milyen aranyban jon be, az eleg szeles lehet... Zsolti jonak tunik, elismerem, de a kereskedes, kockazatkezeles is fontos, abban talan meg fejlodhetne... Beragadas elkerulendo!!! Ez a csak egy benyomasom Rola. Elnezest, ha tevednek... Ne valaszoljatok kerlek. :)
Nos. Ez baromság. Bocsánat, nem akarlak megbántani. Nem tudom miért húzódik. Igazából mi találtuk ki a dátumokat, hogy eddig meg addig ez lesz meg az lesz. Aztán majd lesz valami januárban, vagy februárban legkésőbb, pár év múlva arról fofunk beszélni, hogy hát a csődös szart ennyi idő felfuttatni. És ha lesz egy ilyen hasonló papír, majd esthez mérjük és majd pislogunk. Itt nem szempont, hogy nekünk karácsonyra hozzon egy szép árfolyamot nem Jézuska ő, hanem üzletember. Én is nagy várom a beteljesedést, de azért ne boruljunk ki így.
Igen, az furcsa. Ez a tozsde. Manipulaciok tomkelege. Es nem tudni, h mikor, ki csinalja. Minden allitas vadaskodas. Leginkabb a brokik jatszanak szvsz. A megbizo mindig rejtve marad elottunk...
Biztos hogy nem AV, ilyen kis pakkokkal minek is játszana? Pókerasztalon még beszállónak is kis alaptét. Azért érdekes a záró felé közeledve az ajánlati könyv: 16:58 300 db 132,5HUF Vételi 3000 db 132,5HUF ELADÁS 17:00 12376 db 132 HUF Vételi 3000 db 133,5HUF ELADÁS 17:05 12376 db 132 HUF Vételi 1000 db 130 HUF ELADÁS Szerintem valaki játszik.
Nem azt mondtam hogy ő önti, de egy csomó embert berantott a papírba, és ezt ő is tudja és lehet hogy ő ráér mert a bőre alatt is pénz van, de másoknak meg szétbassza a karacsonyát meg az idegeit
Nekem akkor is furcsa az olyan eledó aki napközben simán elszórhatná a pakkját normál vételi erőnél, mégis a zárót várja meg, hogy kiöntsön 78k-t jóval olcsóbban.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A