az csak hab a tortán, hogy nem lehetsz egyszerre belépve a go-ba és a netbrokerbe, mert kidob az egyikből automatikusan és az is elég gáz, hogy random módon, de legkésőbb félóránként kb kidob a rendszerből, ha aktív vagy, ha nem, visszatérve a korábbiakhoz, kereskedésre alkalmatlan fos, hacsak nem stroke-ra gyúr az ember
olyat ti tapasztaltok, hogy van elég pénz a számlán, venni akarsz és azt írja ki h a vétel nem teljesíthető, mert ezáltal a fedezet kevesebb lenne a fedezeti követelménynél, de nincs fedezetet követelő pozícióm és van elég pénz a vételre és mégis, többször előfordult ez, másnál is? kevesebbet részletbe enged venni, de akkor mindig felszámolja a minimum kötésdíjat, őrület, mit lehet ez ellen tenni? Van h elmegy a vételi lehetőség ez miatt stb, nagyon kellemetlen.
az mindent elmond, hogy ie+edge platformra mókolják, mókolgatják, mert az explorer már 20 éve sem működött, meg is szűnt már, az edge meg soha nem fog normálisan működni és emiatt meg is fog szűnni, szóval...
én nem tapasztaltam olyat amit oki leír,lehet szokott lenni,de gyakran nem,vagy nála nem jó valami. soha nem volt olyan,hogy a könyvben lévő árra adtam(tök mindegy hogy adás vagy vétel) volna megbízást és ne teljesüljön mert nem azon van már. explorer vagy edge kell hozzá és telepíteni kell,de magától elkezdi.
köszönöm szépen a válaszaitokat! és van pár technikai kérdésem is: a pro-t telepíteni kell a gépemre? Nem fut web-en át? pro nélkül hogyan lehet tdt-t nyitni? (megvan a real time előfizetésem)
ha olyanja van, márpedig gyakran van, akkor a 10-20 mp felkúszik 1-2 perc csúszásra is, mindezt 2400ft havidíjért (+ persze alap havidíj+állományi díj)
alapból arra számíts, hogy a realtime az erstenel az 10-20mp-es laggal értendő, szóval kereskedésre pont hogy alkalmatlan jelen állapotában az összes platformjuk, magyarul fos, de ha fejlesztenék, még lehetne belőle szar is
S.O.S. valaki segítsen lécci, nem találom az instrumentum beker árak listáját pedig itt van a kezemben egy régi kinyomtatva, tehát akkor megtaláltam, csak most nem utálom hogy órákig kell guberálni minden sz*rért
én tudom: soha (a mostanit egy 3 hónapos, befüvezett csimpánz készítette és nagyon büszkék rá), nekik nem az az érdekük, hogy te értelmesen kereskedni tudj, az az érdekük, hogy shortolni tudjanak a te kölcsön részvényeiddel 😉
ERSTE NetBroker
A telefont nem veszik fel!!!