Van-e lehetőség a pénzt rövid isőre valami pénzpiaci vagy kötvény alapba tenni Ersténél,ha a tőzsdén nincs semmi..- Rövis táv pár hét esetleg,ahol a kezelési díj nem viszi el a hozamot?
10év "fejlesztés" és az RC szétrablása alatt sem tudta összehozni a certifikátos, dilettáns, shortoló, tolvaj banda, hogy ne csak a napi minimumot, hanem a maximumot is kiírja az infopanel, azt meg főképp nem, hogy az utolsó ár és a grafikon kb ugyanazt mutassa egy adott pillanatban 😂🤣😅 de SÖTÉT MÓD az lett
A NAV nyesz szamlas adovisszaterites naluk meg mindig APEH tranzakciokent szerepel :) ennyire up to date a rendszer... kb APEH letezesekor valamikor osszerakhattak (legoptimistabban is akkor 2010), azt azota ugy van.
Több éves, kitartó munkát és számos iparági újítást felvonultató fejlesztés levédetését és a teljes Random Capital beolvasztását követően....bekerült a sötét mód! Semmi más nem történt. Ugyanúgy használhatatlan kereskedésre.
Igen, köszönöm, közben megnéztem, hogy mely piacok elérhetőek direktben, nagyon sok európai igen, de pont a görög nem - ami amúgy inkább egy példa volt, hogy ha éppen találok egy jó lengyel, belga, görög stb. papírt, akkor tudjam venni, amit az Ersten nem lehet. Ha nem akarok tőkeáttételt, akkor jó nekem a cash számla, ha jól értem.
Csak annyit tennék hozzá, hogy az IB-en keresztül nem férsz hozzá az ATHEX-hez közvetlenül. Persze az ottani részvények jó részét eléred mondjuk a GETTEX-en . Az árfolyam viszont nem a legjobb. Nekem vannak görög részvényeim, melyeket GETTEX-en vettem, de ez szerintem csak akkor éri meg, ha kifejezetten hosszú távra veszed a részvényt.
Egyéb nem jelölt piacra/tőzsdére adott megbízás esetén a megbízás árfolyamértékének (Kivéve Román és Bolgár tőzsde)Idézet a legfrissebb Erstés díjjegyzékből: "Egyéb nem jelölt piacra/tőzsdére adott megbízás esetén a megbízás árfolyamértékének (Kivéve Román és Bolgár tőzsde)" ... Szóval van az Ersténél is lehetőség erre, de Netbrokeren nem, kizárólag telefonon, faxon, személyesen. MIN 60 dollár a költség. NAGYON drága. Ha nem létfontosság számodra a TBSZ, akkor tényleg csak is IB(CE) éri meg ezekre. Bár a görög papírok nem tudom vannak-e ott.
Sziasztok, arra van lehetőség, hogy nem csak BÉt-en, Frakfurtban, Bécsben vagy USA tőzsdén jegyzett papírt lehessen vásárolni? Tehát ha pl. görög, holland stb. tőzsdén jegyzett papírokban szeretnék kereskedni. Minden ötlet érdekes, ha más szolgáltatót ajánlotok azt is megköszönöm (úgy sem vagyok elégedett az Erstével, drágább és szarabb, mint a RC volt). De persze ha megoldható Erstén belül akkor megköszönöm azt is. Szép napot!
Frissítés ide vagy oda, megoldani még mindig nem sikerült, h a zárószakaszban lehessen látni az ajánlatokat a könyvben. Egyszerűen hihetetlen számomra, hogy egy ilyen cég, hogy engedi ezt meg magának. Konkrétan kereskedesre alkalmatlan ez a fos.
Ezt eddig csak hallomásból tudtam, hogy nem igazán lehet, amit írsz, az alapján egyáltalán nem lehet. Köszi. Mondjuk ezt is kitehetné az Erste a honlapjára, hogy magyar adórezidensként esélytelen lesz visszaigényelni.
Milyen költségeket?Én itthon kerestem erre céget aki eljárna a németekkel szemben de senki nem vállalja.Münchenben találtam egy adótanácsadó ügyvédi irodát akik beadták a kérvényemet de elutasitotta a német mert csak német nyelvű igazolást fogadnak el, olyat meg a NAV nem ad ki.
ERSTE NetBroker
A telefont nem veszik fel!!!