Valakinek van tapasztalata TBSZ-en GSPARK (EUR) vásárlásról? Egyáltalán lehetséges? Ha igen, hogyan tudok EUR-t beutalni, vagy a HUF-ot átszámolják? Előre is köszi.
Sziasztok! Nektek mennyi jutalékot számít fel az Erste DT ill. napon túli részvény adás vétel után? Tegnap csináltam egy DT kötést, elég érdekes számok jöttek ki jutaléknak.
most is be tudtam mind a kettőbe. engem 10perc után szokott kirakni ha nem nézem,de van,hogy egész nap megy,de ha meg kirak annyit kell tenni,hogy rányomsz egy ok gombra és megy minden tovább.
ismertem,én is onnan kerültem az erstéhez. nem azt mondom,hogy tökéletes vagy eléri a peti szintjét,de egyáltalán nem használhatatlan. ha rányomok vétel vagy eladásra kb 3mp mire feldobja az ablakot amiben a megbízást lehet adni,ez zavaró,de amúgy simán használható.
a random-ot az a csapat csinálta (meg), akik korábban a K&H platformját. Onnan léptek ki. A random szinte tökugyanúgy működött, mint előtte a K&H. Az is kérdés, vajon nem csinálják meg újra? vagy ezt kizárták a felvásárlás során?
ERSTE NetBroker
A telefont nem veszik fel!!!