Attól függetlenül,hogy erste a hozampláza,nem biztos,hogy azonos díjakkal dolgozik,az erste-oldal kicsivel drágább.- Olyan,mint a falun a Coop boltok árai között is van eltérés. Hozamplaza jutaléka 1.2% Erste-1.5%
definináld leállást. Nem állt le, csak épp egy maintenance oldal jött be. meg hasonló csúsztatások. "egy kocsi se romlik el sose teljesen, mert pl a tükör mindig működik benne, a hamutartó is tartja a hamut. még a szeméttelepen is". Szóval valami ilyesmire gondolt miközben csurit mutatott az ujjaival.
Az oldalon lejjebb ott van a Kiemelt Befektetői Információk, ott olvasható a költségnél, hogy 1,5% belépési költség és átlag 1,69% éves díj (vagy több, majd kiderül), kilépési költség nincs. Plusz a bróker költségei.
Igazad van,ez más csomag,mint ami nekem van.Hozzám tartozik egy bróker is,habár nem szoktam tanácsot kérni tőle,lehet,hogy érdemes lenne valahogy csomagot váltanom.
Azt hiszem weben is csak certifikáttal lehet. GO- ban nekem se ment a BUX. Lassan az élő adatoknak sincs semmi értelme ha az árjegyző 15 - 20 percekre nincs. Egyébként is ez egy szemtelen húzás, hogy plusz pénz a valós adat. Külföldi brókereknél ez elég ritka húzás…. De mi magyarok vagyunk, a sok különadóval.
ERSTE NetBroker
A telefont nem veszik fel!!!