Ennyire kis piac, hogy a ezzel az ócska színvonallal sem lehet piacot veszíteni? A KH értékpapír is egy megbízhatatlan szolgáltató lett. A felülete egy fokkal jobb ennél a 90- es éveket idéző retroborkernél. De ők meg eljátszották a bizalmat. Más szolgáltató sem repülnek rá a piacra...
Kedves Erste! Lehet ezt úgy is csinálni, hogy mindenki jól jár: https://www.vg.hu/penz-es-tokepiac/2024/07/interactive-brokers-thomas-peterffy-profit-broker
3 millió alatt tudok majd utalni, felette módosítani kell. Nagyobb összegnél macera az 50 ezrenkénti utalás, az ingyenes lesz.. Ha jön nagyobb friss pénz az máshova fogom vinni.
Egyenlegközlő / Készletinformációk itt nézem az eredményt. Nagyobb pénzt biztos nem teszek save csomagba, ezt is azért erőltetem mert itt is tartok állampapírt. A future akcióból van még kb.másfél év... A random óta nem kötök a béten semmit, a devizaváltásra se a legjobb árfolyamot adja a netbroker.
Nem értem miért nem lehet befagyasztani,mint a Revolutnál!? Ersténél 24 órára változtathatsz limitet,aztán automatikusan visszaállítják. Amúgy tényleg nem kellene nagy dobásokat csinálniuk,csak ellesni a konkurenciától,ami jól működik.
Akkor nem érdemes tartani, ez a tapasztalatod? Én is savet vettem hol tudod nézni h nyerő e? Van rajta fél százalék költség is, végül is ha eladod nyerőbe mindig újra el lehet utalni a 20 ezret, köszi a választ
Ezt is valami nagy okos kitalálta, szeptembertől napi átutalási limitet vezetnek be... Persze telefonon vagy személyesen lehet csak módosítani, a Georgban nem lehet.
A kedvezmény csak azon hónapokra vonatkozik, amikor beérkezik a feltételeknek megfelelő legalább 20.000 forint. A kedvezmény további feltétele az értékpapírszámlához kapcsolódóan e-mailes értesítése csatorna választása. Ha levonják a számlavezetési díjat júliusra akkor augusztus 2 án már érdemes írni nekik. Nekem már 7 adagot megvettek save, a júniusi befektetéssel 20 forint nyerőben állok.:) Hétfőn lehet eladom ami van és kezdődik elölről...
főhet is, elég komoly megtévesztés, piacbefolyásolás ez már, ennél enyhébb eseteknél is kegyetlenül büntetik a magánszemélyeket, gondolhatod ők mit fognak ezután kapni, csak úgy lenne helyes, gáláns, ha az ügyfeleknek mondjuk egy évre elengednék ezután az állományi díjat és/vagy kötési jutalékokat
ERSTE NetBroker
A telefont nem veszik fel!!!