Jól mondod, stlusod mutatja:"Nekem se működik! Rohadjanak meg! " Mindezt úgy, hogy bevallod: "fogalmam sincs hogy működik..." Ez megy nektek, valótlanul szidni valamit ahelyett, hogy magatokba néznétek és magatokban meglátnátok a hibát.... Jó kereskedést!
Akkor mindenki hülye, csak te vagy helikopter! Örülj neki,hogy ilyen okos vagy."fogalmam sincs hogy működik"Így kezdtem a mondókámat. De én elfogadom a másságot,ellenben veled! Stílus maga az ember! Nem születhet mindenki tökéletesnek.Kivétel, erősíti a szabályt.
Kicsit OFF de volt randomosként vagyunk itt egy páran! Örömmel venném, ha valakinek megosztaná tapasztalatait az alábbi brókercégről: MEXEM IB klónnak tünik, van TBSZ, magyar ügyfélszolgálat (Email)(orán belüli válasszal eddig).
hogy lehet az emberek, hogy nekem mindig működik? itt meg mindenki panaszkodik meg szarozik? Nekem sem űrhajó gépem van, de nem is trabant, és megy minden rajtuk szépen, legyen az asztali pc vagy mobil....Hiba akkor nálatok van, nem az erstében!
Valószínű az Apple termékei olcsók? Te hol élsz a holdon? 15 perces adatok müködnek Macbookon,ezzel nincs semmi gond. Valósidejű viszont nem megy. Ehhez használom a telefont. Apple 15, valószínű mert olcsó.Oké, még valami? Nem tudom ki mit használ,de valószínű nem az árazásuk miatt nem működik.
ERSTE NetBroker
A telefont nem veszik fel!!!