Egyenlegközlő menüpont, Realizált Eredmény fül. De minden benne van a felhasználói kézikönyvben... Elképesztő, hogy itt mindenki vastol várja a segítséget, ahelyett, hogy elolvasna vagy utananezne a dolgoknak. Minden le van irva..
ersteinvesting.hu-n valami riportból ki lehet nyerni esetleg, hogy hogy alakult az év? Nem vágyom sokra, mondjuk egy év eleji nyitó egyenleg már sokat segítene.
Külső számláról beutalás esetén elég volt nekem a közleményben anno átírni a kódot. Én először a Cash-el kezdtem márciusban és mikor kiderült, hogy nem jó simán módosítottam az utalás közleményét és újra utaltam az adott hónapot, hogy ki ne fussak a márciusból (akkor az volt a határidő). Simán működött.
A kérdés, hogy hogyan állítod át a már futó Erste Future csomagot úgy, hogy onnantól a megnyitott TBSZ-re menjen? Nálam még az átvezetés dátumát sem engedi módosítani.
Még egy kérdés. Decemberben indítottam ugye a future-t, 20-án. Tegyük fel hogy akarok nyitni januárban egy tbsz-t, és ha januártól oda menne a 20 ezer future pénz nem a sima értékpapírszámlára (ahová decemberben indult) az változtatna szerintetek bármin?
Akciós feltételek meglévő ügyfeleknek: Azon ügyfelek számára, akik 2023. október 1. és 2024. március 31. között új Erste Future Befektetési Programot indítanak – és az indítást megelőző hat hónapban nem rendelkeztek aktív Erste Future Befektetési Programmal –, az indítást követő két évben a Díjjegyzék szerinti fix és állományi díj 100%-a elengedésre kerül minden értékpapírszámlára vonatkozóan azokban a hónapokban, amelyben legalább 20.000 forint utalás érkezik normál, TBSZ vagy NYESZ-R számlára, bármelyik rendszeres befektetéscsomag megvételére. A kedvezmény csak azon hónapokra vonatkozik, amikor beérkezik a feltételeknek megfelelő legalább 20.000 forint. A kedvezmény további feltétele az értékpapírszámlához kapcsolódóan e-mailes értesítési csatorna választása.
Hol található a hosszabbításról szóló hirdetmény? Én nem találom. Idei kezdésnek minősül ha regisztrálok, de a havi levonásnak minden hónap 10-étjelölöm meg, tehát az elsőlevonás január10-én lenne??? Előre is köszi a választ.
A 10754 darab a december 19-re kiadott árfolyammal jön ki: 10754*1,8612=19999 forint. Ha nem 19-e volt a T nap a megbízásodban, akkor ez még változni fog a T napra érvényes árfolyammal újraszámolva.
Riportok. Elég szegényes mondjuk. A részvények ott vannak, de a fizetett osztalék már nincs. Nekem egy félkész valaminek tűnik. De talán mások okosabbak és elmondják.
Sziasztok! Valaki esetleg tudná, hogy az erste netbroker felületen hol jelenik meg a külföldi piacon kereskedett termékeknél (USA részvények) a realizált eredmény? Az információ/egyenlegközlő/realizált eredmény fülnél valamiért csak a magyar piacon végzett eredmények jelennek meg. Segítségeteket előre is köszönöm! üdv
ERSTE NetBroker
A telefont nem veszik fel!!!