Pedig érthetően van leírva. Megjegyzés az 1. napirendi ponthoz:
A Társaság menedzsmentje az előterjesztéshez kapcsolódóan tájékoztatja a t. Részvényeseket, hogy a
korábbi – 2024. július 15-i, a 2024. augusztus 15-i közgyűlés előterjesztéseit tartalmazó –
közleményében hivatkozott ismételt könyvvizsgálathoz kapcsolódó munka előkészítő szakasza
folyamatban van. E könyvvizsgálatra és újabb könyvvizsgálói jelentés kiállítására akkor kerülhet sor,
ha a jelenleg hatályos 2022-es üzleti évre vonatkozó könyvvizsgálói jelentés visszavonására szabályosan
sor került. A Társaság 2022. évi gazdálkodási adatait az 1/2023. (04.28.) sz. közgyűlési határozattal
elfogadott
2022.
évi,
számviteli
törvény
szerinti.
Maradjunk annyiban, hogy szar részvénnyel is lehet pénzt keresni, meg jó részvényen is lehet bukni. Az meg, hogy ki melyik részvénybe mennyi pénzt fektet nem minősíti a részvényt!
Én pl azért, hogy a múlt héten pár nap alatt nyertem 3 millió Ft-ot! Persze nem az Épduferrel (de ezt mondanom sem kell). Az Épduferrbe minimális összeggel vagyok, nyerőben 40Ft-on, de, hogy eddig ez a részvény szar, az biztos! Mondhatsz Te akármit, a tények makacs dolgok!
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995