Engedd ezt el. Itt most azért vagyunk, mert ha lesz idén jó hír a hidrogén tároló protójának megépítéséről, akkor jövőre lesz megrendelési is. Onnantól kezdve pedig az ÉPDU inkább lesz egy energetikát kiszolgáló cég, mint építőipar. Akkor nem az lesz a kérdés, hogy 50 vagy 60 forint lesz, hanem hogy 3x vagy 5x fog az árfolyam. Ez itt most egy lottószelvény. Megveszed és várod, hogy kihúzzák a számod. Ennyi.
A jelen lévők nagy része nem az építőipar miatt van itt, hanem az MVM jövőbeli együttműködési lehetőség miatt, úgyhogy ne erőlködj már, nekem fáj...komolyan
Igen, emlékszem, tényleg történtek ilyenek. Bele is van számítva a COVID hatása a vásárlás előtti cash flowba. A háború meg a vásárlás utániba. Arra gondolsz, hogy a háborúnak előbb véget kell érnie ahhoz hogy az ÉPDUFERRnek esélye legyen a javulásra?
Milyen gyümölcsérésre gondolsz pontosan? Lesz annak a gyümölcsnek hatása a cash flow-ra és a vállalat mérlegére? . Az ENEFI vásárlása előtti 3.5 évben (2018FY, 2019FY, 202FY,
2021H1) +1700m forint működési cash flowt generált az ÉPDUFERR. A
vásárlást követő 3.5 évben (2021FY, 2022FY, 2023FY, 2024H1) -900m
forintot. . Vagy szerinted egy építőiparban tevékenykedő vállalat esetén más szempontokat érdemes fókuszálni?
"ENEFI VAGYONKEZELŐ NYRT. Konszolidált pénzügyi kimutatások a 2021. december 31-én végződő évre", 65. oldal, "16. Eredménnyel szemben valós értéken értékelt értékpapírok."
Lehet velem van a baj, de én nem találom Amúgy csak annyit bizonyítana, hogy már akkor is bíztak ebben a cégben és most be fog érni a gyümölcs...5 év középtáv egy befektetésben
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995