A mult heten gyonyoruen mukodo trend totalisan megfordult. Addig nagyon szepen latszott,h par db-os eladasokkal szemben nagyon szep tetelu vasarlasok tortentek. Mindez 20%-al feljebb a jelenlegi szinteknel. A heten mint vmi varazsutesre,ez gyokeresen az ellenkezojere valtozott. Elkepzelni sem tudom minek a hatasara,hiszen epp a pozitiv trendnek kellett volna folytatodnia minden logika alapjan. Most 410-ert sem kell a gyujtogetonek az,ami egy hete 480-ert viszont kellett. Te,v ti hogy latjatok ezt a folyamatot?
Nem az a gond,h jelenleg nincs egy kozepes ala speki,aki esetleeg megranthatna,hanem az,h a csorgas egyre lejjebb es lejjebb uti a bazisarat. MI lenne abban a nagy happy,ha vki jol belehuzna,es egy felfuggesztes eseten sem jarnank meg ott,mint mondjuk a mult heten barmelyik mezei kereskedesi napon? Kb semmi. Az egyhuzamu csorgas ezert bosszanto,sokkal nagyobb kart okoz mint elsore latszik.
Majd 2 evvel ezelott vettem ebbol a papirbol 240 korul,emlekszem,akkor is allando tema volt a per,meg annak a megnyerese. A gyakorlatban viszont total alloviz,mint ha kb semmi sem tortent volna ket eve,minden ugyanott toporog,meg egy hir cafat sem erkezett rola. Ezert irtam,h magara a perre v annak megnyeresere jelenleg kar meg a szot fecserelni.
Most a nagy halak máshol vadásznak, 1-2 speki is simán 500 fölé rántja, láttuk már kétszer is, mondjuk az tény, hogy az 540 körüli csúcsról ez most hülyén néz ki
A perek megmondani sem tudom hany eve tartanak,es milyen stadiumban vannak eppen. Nagyon tortennie kellene vminek,h ide vevok is erkezzenek,mert a seged marinenik 20 meg 40 db-os eladasaikkal is komoly vesztesegeet tudnak okozni az arfolyamban. Es nagyon nem mindegy h az esetleges emelkedes honnan indul majd,mert mire kifullad,lehet akar meg ott se fog tartani,mint ahonnan elindult a par db okozta csorgassal.
Csak nehogy szorasban legyen kapkodas. Gyakorlatilag egy pillanatnyira vagyunk a 300-as szinttol. Ami nem tul fasza,h mas papirok elore rallyznak a kozgyulesi hireikre,amik joval kesobb lesz mint az enefie. A mienk meg nem hogy emelkedne az egyre kozelebbi hirekre,hanem csak esik esik es esik...nem egyszeru erre pozitivumkent tekinteni.
Hat azert ahhoz jo lett volna 428-on azt az irtozatos 200 db-os dugot kiszedni,de nem igazan sikerul. Ellenben jon az utolso negyed ora,szoval ujabb par % eses szinte garantalt.
ENEFI - THE BEST