Köszönjük! Napos alapján rövid felpattanás akár lehet mondjuk 450-ig, hetesen egyértelműen pihenős, konszolidálós a nagy emelkedés után még jó darabig, vagy hírig.
Igen,en is emiatt nem adok el egyelore. Egyreszt egy par hettel ezelotti probalkozasnal gyonyoruen megszivtam,joval dragabban vettem vissza mint az elozo beszerzesi aram (termeszetesen most meg joval olcsobban vehetnem ugyanazt meg),masreszt meg latom a konyvben h mi karokat tudnek okozni az arfolyamban egy ontessel-szoval a magam ellensege meg ne legyek mar.
jól látod, én is ezen agyalok. Vagy a gyűjtőnek elfogyott a pénze, és állandósul a lecsorgás, vagy tud valamit amit mi nem. Vagy egy ügyes játszmázó, pár napig eltűnik, hogy lecsorogjon az ár, aztán egyszer csak előkerül újra. Remélem nem 300-nál... nekem is benne volt a kezemben a parasztshort, de nem merem, mert nem normális a kereskedés, bármikor fordulhat, és nem vagyok gép előtt, hogy egész nap ezt nézzem, mikor indítják meg. Sokan vettek 500 körül, így bármikor kialakulhat egy pánik, ahogy nő a bukójuk, vagy lehet stop-kiütés miatt is leszúrás és minipánik.
Az 500 koruli rallynal vki 5 tetelben 125k-t adott el osszessegeben. Mar ezzel onmagaban megakadalyozta a tovabbi emelkedest. Ha meg maradt neki,ezeket a par k-s adogatasokban ami ide lenyomta az arat,konnyuszerrel reszt vehetett. A kerdes az,h ez egy mezei bufi volt,aki par eve alatt szepen begyujtott 200 kornyeken,es most szep haszonnal realizalt,v mas tortent?
ENEFI - THE BEST