olyan kérlek szépen, mint az a bróker a sárga/fekete banknál, akinek -miután az elektronikus felületük ismételten nem működött - szerdán reggel SET megbízást akartam adni, erre közölte, hogy fel van függesztev. mondom, az csak tegnapra szólt. nekiállt ellenkezni, majd mondta, bocsi tévedtem, de megbízást akkor sem lehet adni, mert az infprmatikusok levették a terméklistáról ked reggel...szerdán 10.45-re sikerült megcsniálniuk...no comment
Napkozben pesszimistakent azt mondtam,h remelem 500 felett zarunk,most azt mondom,h elore kiegyeznek 480 feletti zaroval. Szigoruan tartva,h ilyen speki kispapiroknal nem igazan mervado a TA.
Üzenem a brókerednek, hogy kapja be ezek a diplomás f*szkalapok néha akkora ökörségeket tudnak mondani, hogy fájdalmas.. csak egy példa: a brókerek harangozták be a legjobban, hogy a wallis milyen jó vétel most meg mindenki ott csucsul benne vagy eladta bukoval
Akkor az a broki kiválóan ismerheti az Enefit! Ha jön Virág elvtárs, akkor - ha nem is a nemzetközi - de a tőzsdei helyzet fokozódik. Kispapír, nagy kockázat - de jómagam a nem tartozok a mérsékelt kockázatvállalók közé. Ezt is kipróbáljuk.
Beszéltem a brókeremmel reggel az ENEFI-ről. Megkérdeztem, mi a véleménye a papírról. Azt mondta nem követik a kis papírokat. Elmondtam, hogy mik a hírek, hogy profilt váltanak, illetve Virág Ferenc bekerül az igazgatóságba. Tőlem tudta meg. A nagyok nem veszik és nem is ajánlják az ügyfeleiknek. Néhány tucat ember veheti, de ezeknek hamar elfogy a pénze. Január óta trend van (vagy volt).
ENEFI - THE BEST