Nincs ilyen, hogy 20-30 százalékos nyereségre beszállok egy papírba. Ez tőzsde, nem pedig állampapír. Örülj, ha összességében a banki kamatok feletti hozamot tudsz elérni éves szinten, hosszú távon.
Megveszel vmit,es szinte azonnal meg azzal a lendulettel el is kezd esni. Atlagos esetben legalabb vagy 10 %-ot. Megszamolni sem tudnam,hanyszor jartam en is igy.
Igy utolag bevallom,450-nel en vettem folyamatosan,amig ki nem lott onnan,de tartani sem akartam sokaig,csak ahogy szepen elszivja tolem a piac. Viszont 500 felett beutott az osi oszton,es en is elkezdtem almodozni,amit aztan 530 tajekan igazolva is lattam. Ami mar menet kozben feltunt,csak nem gondoltam ilyen kimenetelt belole,h iszonyat gyenge volt a konyv,joforman nulla vevo gyulekezett benne,ha meg veletlenul jott is egy komolyabb,azonnal ra is lett adva. Summa summarum jol adtam el,de kevesbe jol vettem vissza. Nem lattam meg,es nem is szamitottam ilyen merteku visszaesesre,ez mindenkeppen nagy fenekbe rugas volt. Nagyon konnyen megtortenhet,h hetfon lenez akar 400 koruli szintekre is,ezzel szamolni kell. De barmikor elofordulhat az ellenkezoje is. Meglatjuk. Viszonylag rovid tavon en mindenkepp ugy gondolom,h nem ma lattuk utoljara az 500-at.
Egyetértek vele, azzal kiegészítve, hogy reggel volt egy kis pánikkeltés, amit sokan gyűjtésre használtak, majd 500 felett sokan realizáltak (ott már aki a napokban vásárolt nyerőben volt), ez indította le, és a vevők óvatosabbak lettek. Ezért állt meg a vétel szerintem, aztán az esést látva vevők kivártak, van itt még tőke bőven, forgalomban sokáig top 5-ben volt, végén lett forgalmasabb az Akko.
Hétfőn számítani lehet egy eladói nyomásra ! Ahogy néztem innen sokan mentek át Setbe ! Szerintem megvan az esély arra , hogy folytatódik! De én csak objektíve mondok véleményt!
Visszaolvastam jo 20-30 oldalt,es a bejegyzesem utolso reszet azert modositanam: Valahol termeszetes volt ez a korrekcio,raadasul a stabil vevok total elfogytak napkozben,tenyleg csak a spekik turaztattak a papirt. MIndezek ellenere a story tovabb elhet,kis pihi utan barmikor felkaphatjak ujra es akkor mar stabilan atlendulhetne az 500-on. Jelen allas szerint ugy gondolom,h barki aki a napokban barhol is vette,kis idon belul haszonba fordulhat. Arrol meg nem is beszelve,ha tenyleg utos,uj uzletek lesznek valoban bevonva a cegbe. Szoval kis pihi,es nyugalom,tenyleg sokat elmond az,h a tok ures cegek kapitalizaciojanak meg a felet sem erjuk el meg ezen az arszinten sem. Btw,kerestem,de sajnos sehol sem talaltam,vkinek van infoja arrol,h mennyi itt a kozkez? Mindossze annyit talaltam,h 10 millio a kibocsatott rv-k szama. Koszonom!
ENEFI - THE BEST