Bocs, csak megvédtem magam, mert Jockey szeret rendszeresen "kutyázni" egy egyszerű kérdés megválaszolása helyett. Lépek is, bocs az offért, de itt kaptam a kérdést. Sok sikert
Szegyen ami itt megy. Ahelyett, hogy a hireket bujnatok es linkelnetek ide egymasnak, brainstorming-olnatok, keresnetek a jeleket a befekteteseitekkel kapcsolatban, ahelyett 5 eves szinten faszsagokat irkaltok egymasnak. Nevetsegesek vagytok.
óóó hát hogyne. Én amúgy szarok arra, mivel takarózol a kettőtök megromlott viszonyával kapcsolatban, azzal önigazolod amivel akarod, engem nem kell meggyőznöd. Nem ismerem sobadit, nem is függ tőle semmilyen döntésem. Eddig is a saját fejem után kereskedtem, nem mások tippjei alapján... próbáld meg, felelmelő érzés ;)
Ez rosszabb mint egy szappanopera :D Valaki elárulja mi történt? Mert én ott tartok, hogy Jockey kiöntötte Setet emiatt ment a szájkarate egymás szidása és kitiltás lett a vége
Töröld meg az orrod, ez mélyre sikerült ;) Érdekes, amúgy amíg nem volt "ló" jó volt a "szamár" is, és hogy csaholtál mellette boldogan, gondtalanul ;)
ENEFI - THE BEST