Ennek a sztorinak szerintem lassan vége. elég rendedsen adják a limiten várakozóknak... Ez a csoda is csak 3 napig tart. A forgatókönyv adott : megránt, felhívja a figyelmet, nyakába önt.
friss hírek a bet.hu-n ENEFI részvénynél vannak április 18-án közgyűlés átalakul a cég tevékenysége kibővül a közgyűlési előterjesztésekben minden benne van a jelenlegi vagyona alapján is a többszörösét éri ennek...
Sose tudni mennyi van benne, de Virág Feri közeledik ajánlom az elmúlt napokat visszaolvasásra 34- nap minimum. Info itt mindig van a fórumon pletyka stb. Story. Ha ma tudnál venni akkor holnap vagy utána adthatod. Időtáv a kérdés, meddig szeretnéd tartani 20%-30%ért. De sok egyéb tényezőtől függ sok sikert!
Sziasztok, Gondolkodom, hogy vasaroljak e ENEFIT 500-on. Lenne par kerdesem hozzatok. 1. Egy ideje mar szinte csak felfele megy van meg ebben? 2. Eleg nehezen talalok friss hireket ti, honnan szereztek infokat? 3. Mi az ok arra, hogy ebben az evben mar kb duplazott? 4. 500 rol en egy 20%-30% os profitot szeretnek realis ez ennyi emelkedes utan? Cheers
Tegnap beadtam este engedett 479 es limitre 50%os meglévő zsetonnal. Kaptam 10fttal olcsóbban, de további meglévő likviddel 475ön nem már ott 25%kal álltam ideáig. Vajon megosztva vagy all in legyen...
De jó hogy "csak" 15% az értékpapìron a limit... De beálltam volna sokadiknak! Tudom RC.Majd holnap tovább támogatjuk az emelkedést leheletnyi vétellel.
ENEFI - THE BEST