Nahhhh !!!!!!!!!! az igazat mond !!!!!!!!!! Ma 50-60 milliót ráadtak felső limitre, aki akart kiszállt, átszállt ,megvették, szerinted akik ma megkapták 500ért, azok holnap adják is 550ért? :) persze , hogy nem :)
Szerintem az év Lúzerei voltak aki itt rádobták a piacra, persze lehet átviszik máshova a pénzüket az is lehet :) ..... de véleményem szerint itt majd még 18.a után szabadulnak el a dolgok, mert még utána sok minden rendbe kell tenni :) ...egy vélemény!!! Persze lehet tévedek, de NEM CSAK A RANDOM JÖHET BE AZ ENEFIBE !!!!!!!!! Fér még ebbe a kabátba más is :))))))
ohhh egyszerű már itt sokan leírták ... 18án közgyűlés a Klapka utcában ...ott lesz Virág, és szépen levajazzák, hogy a Random Capital beleköltözhessen ... ezért van egy pár indítvány előterjesztve, ezt persze bárki megismerhette ! Szerintem ez a papír ma még 500 ft ....( illetve pár agyatlan dobálja ) holnap meg 50 ft ..:)
persze :) drukkolok nektek amúgy ! Hallottam én is ezt pletykát még pár hónapja, de elengedtem a fülem mellett sajnos, nem vettem komolyan, hogy a Random majd pont az Enefibe költözik, de úgy nézz ki ennek fele se tréfa ! Frankón mondom , hogy szívből gratulálok annak aki benne van ! Megérdemlitek ! Szeirntem itt előbb utóbb lesz egy tizedelés, de akár több is lehet !!!! Ha csak az Est media darabszámát érnék el így, akkor ez bagó lesz !
Látom valaki borított! Az a véleményem, hogy hibát követett el! Felépül vissza a vételi oldal, akkor meg pláne kijelenthető lesz, hogy van kraft ebben a papírban!
ENEFI - THE BEST