Holnap a nemzeti ünnepre tekintettel nem akarok írni, ezért most mély tisztelettel megkezdeném keddre a feléneklést: 10:29 | Ezekben a városokban a nyugdíjasok a paradicsomban érezhetik magukat pl. Gyergyószentmiklós anno, amíg volt normális fűtés. Azóta Jani bácsi vastag zokniban nézi a tv-t esténként.
Nem írják hogy ez a 2 per mikor zárult. A tárgyalások időpontjai fent vannak a neten, volt mikor valaki ide is tette. Szerintem a cég célja továbbra is az hogy minél több részvényt felvásároljon és pillanatnyilag max 250 hufon teheti...
A másik storyban a város össze-vissza szavazgatott és értelmezgette annak eredményét utólag a beígért de nem teljesített áremelésről időhúzás céjából hogy ezzel a felmondás jogalapját cáfolja és továbbra is szolgáltasson a cég. A cég tavasszal átádta a szolgáltatást, Ezekből indult eljárások zárultak le, tehát a városnak ily módon azokban nem sikerült az Enefi jogalapjat megdönteni, úgy értelmezem. Hogy a bíróság a kártérítési perben vizsgálja-e még a jogalapot az nem derült ki ebből számomralényeg hogy a per folytatódik.
Nem tudom a faapríték üzem mekkora értéke képvisel. Illetve rákerestem, egyszer volt nyereséges, 2014-Ben.akkor 1,9n Ron árbevételt hozott, és 148 K Ron nyereséget, azóta veszteséges, tavaly árbevétele 33k Ron 19 K veszteség, jegyzett tőke 90 K Ron, sajáttőke -382K.Ron..... Úgyhogy ettől sokat nem várnék még ha meg is úszta a felszámolást
Ex! Te most már el tudod képzelni azt a forgatókönyvet, hogy engedik végre emelkedni az árat? Ami jött hír... hát, ne legyünk nyilván naivak, ez akár 3 hete is történhetett, csak most jelentették be. Szvsz. azért dobták be most, mert mostanra szedték össze könyvből a kívánt mennyiséget. Véget érhet a látványos macska-eger játék?
ENEFI - THE BEST