No problem. Ha gyűlölet éppen nincs is bennem, hasonló érzéseim vannak. Alakulgat a tőzsdei stratégiám, a tanulás részének tekintem, ennyi. Kitartást azoknak, akik még tartják, nagy nyerőt!
Nem,nekem nincs már egy darab sem.Múlt héten eladtam méretes káromkodások közepette,beszálltam helyette appeninnbe,azóta már mosolyogni is tudok. Csak annyira belém égett,úgy meggyűlöltem ez a papírt,h néha visszanézek ide olvasgatni.
Neked van még ez? Én tegnap/ma sokkaltam be vele, mikor "minden" robog, ez meg néz ki a fejéből és nem tudom mire vár. B+ ezt eladni se eccerű... (Úgyhogy rám illik, amit írtál annyi különbséggel, hogy nem vagyok bukóban. De nem iskerstem magam halálra.)
Itt a fő probléma nem az,h napi szinten egy egy kisbüfi eldobálja a papírját,az anyját is emlegetve-hiszen egy két eladó még egy semmirekellő, alja kis papírt sem szabadna h befolyásoljon. A fő gond,h nulla a vevői hajlandóság,vagy ha nagy néha egy kezdő speka megpróbálna indítani egy kis rallyt,akkor vigyázó kezek abban a pillanatban bedöntik a végtelen eladói mennyiséggel. Ilyen tekintetben pedig teljesen reménytelen,és értelmetlen ezt tartani,hiszen senki sem ismerheti a moderátor szándékát.
Enefiben szerintem a legutóbbi ralliban beragadtak dobálják, hogy vegyenek Opust pl. Itt még kis bukóban kimegy nekik, ott meg visszajöhet. Régebben nem volt ennyire tele az eladói oldal, most meg igen
Az itt az a bibi, hogy mindenki 300-350 re várja tutira a papírt, mivel a vezetőség számára ekkor elhatható a saját maguknak osztogatott részvény, ez logikus is. De éppen ez a testcsel. Mivel nekik ingyen volt így aztán nem sürgős. Addig szépen kiszipkázzák 150-250 között a piacról a többit. Nem sok kisrészvényes lesz már a papírban mire végre felkúszik jó hosszú idő múlva 350-re. Addig is nyugodt családi hátteret, és kitartást kívánok a kicsiknek.
íme a dal: " holdvilágos éjszakáááán miről álmodik a lááány jön majd egy királyfi tááán hófehééér paripááán " ez a "tán" , ezt hogy tette oda a szövegíró? a pari-pán miatt?
úgy képzelem, hogy jön egy fehér lovon egy királyfi egy holdvilágos éjszakán és másnap megindul 300-ig a papír:) addig nyeljük a 250-et és a 246-ot rosszabb esetben a 230-at
ENEFI - THE BEST