Nekem meg az a tippem, amit külön Neked írok: Opimus 47----195, Csepel 500-1220 stb. Na, szóval viccet félre téve, ahová írsz, azt venni kell. Mindjárt bejelentik a rv. szám csökkentést és biztonsági öveket becsatolni! Yo8! link
(Na, megnyugodtam. Ha egy nap egy tisztességes feldumát nem nyomok el, nem is alszom jól. Kvasztics! Alszol már?)
meg kellene érteni, hogy most nem "kitömésről" szól az enefi
sok ember érdeke, hogy emelkedjen
szerintem nem véletlen, hogy végre nem ellenállás, hanem támasz a 250
legalábbis remélem, mert napok óta beálltam 241-ig venni, de nem törte le a 250-et
viszont azt feltételezni, hogy a saját érdekükben rontják le az árfolyamot, hogy 190-en vehessenek.... ez reális szerinted?
hónapokig állt lent az árfolyam 190 ALATT
saját magának csak nem ellensége? Én a helyében jövő héten elkezdeném visszavenni, hogy felspekázzam az árfolyamot és ha beindul a rally, akkor jóval magasabb árfolyamról indítva jól kitömnék mindenkit. :D
Mit nem mondasz , üzletet kötnek vele?Új projekt elég rég óta nincs és az utolsó koncesszió is kifut pár év múlva, eladnák előbb azt is.Éva beragadt azért fabulál.
.
Nem sok fogalmad van a cégről, lasd háti long 5440-527 pl Vagy a nagy befektetők lelepese a lengyel pénzből.Mostanaban a rv-esek kifüstölése van műsoron, lásd majd egy mindent visz.
Szerintem ez alapvető tévedés.
A céget önmagát az esetek többségében rohadtul nem érdekli az aktuális árfolyam.
Senki sem árfolyam függvényében köt vele üzletet a tőzsdén kivüli világban.
egy cég érdeke az, hogy magasabb legyen az árfolyam, mert ezzel nő a cégérték
el nem tudom képzelni, hogy ilyen pitiánerségből vernék le a saját cégük árát, hogy 190-en tudjanak venni , ráadásul jó sok hónapig megtehették
nem, ez az eladás máshonnan jön
remélem, hamar elfogy neki , már hetek óta dobálja
ENEFI - THE BEST