meg kell várni sajnos, amíg elfogy neki , vagy lejjebb is adja
ez egy "nagy" lehet, valószínű ő öntögetett vissza nemcsak ma
igen, sajnos nincs mit nézni ma
kinek mi a sok vagy kevés
nekem például 3 forintot átküzdeni sok lenne 1 milláért
de persze én nem vagyok nagybüfi ralli-indító
úgyhogy várok az öntésre
aztán talán majd jövő héten megint lesz egy váratlan hurrikán a "pohár vízben":)
Fene tudja.
Minden esetre az előbb is az történt,h végre kimegy 261-ig,előtte 20 percekig még talán a könyvben sincs semmi változás,de amint megveszik a 261-et szinte varázsütésre beáll eladóra 5 k -val 260-ra,meg rögtön elé 259-re.
Amíg ezek a farokverők reflexszerüen betartanak bármiféle emelkedési próbálkozásnak,addig mi malmozásra vagyunk kárhoztatva.
Én ebben semmi félelmeteset nem látok.3 k papír lószar a köbön,ha belegondolsz,1 millió sincs.Egy félig valamire való papírnál ez ingerküszöböt sem szabadna h érjen.
Ezzel szemben akkor jön rám az erős kocsis mód,amikor meglátom a vevői oldalon az 50 k-s és társai puffereket.
Eddig ezek kivétel nélkül borogatást jelentettek a nap második felére.
Jó reggelt,sziasztok!
Véleményem szerint a tegnapi sokk hatás ki fog tartani-legjobb esetben is egy pár napig,egy hétig,
Aki figyelgette,v kacérkodott a papírral,annak erős figyelmeztetés volt a tegnapi nap-nekünk meg egy orbitális seggberúgás.
Ha csak nem jön vmi konkrét jó hír,én most napokig tartó szüttyögésre számítok.
Fenntartva persze a jogot,h a tőzsde egy totál baromság,az esetek többségében az történik,aminek sem logikája,sem semmi értelme nincs.
Szóval nyugodtan rám cáfolhatna a papírkánk.
accusative suffix: t
de igen, nagyon értékelem a humort
még jobban értékeltem volna, ha ez a szép ralli 280-on zár, mert onnantól jött volna meg a "VÉRSZEM" szerintem:) --- mármint vevők részéről
szerintem már más is szórakozik a 400 darabokkal, nemcsak én :)
szép volt, fiúk, kár, hogy nem tartott ki :)
mindenesetre amit az elmúlt halott napokban gyűjtögettem 262-től lefelé 253-ig, azt szépen kilőttem 266-274 között /összesen 4K volt, már nyomasztódtam tőle/ sajnos megint túl optimista voltam, mert 280 fölé is tettem be eladást, megint nem jött össze ,szóval maradt a nyakamon még,
viszont lefelé 260-tól megint kaptam vissza
"se veled, se nélküled, lalalalalala" :)
ENEFI - THE BEST