Most már jöhet az info.
Érdekes közgyűlés ásványvíz van , ENEFI előterjesztője nem jött el saját előterjesztésére. Meghatalmazottja a- cég bfektetői kapcsolattartó - tulajdonképpen nem válaszol . Na jó olyat , hogy két hét mulva nem kell új meghatalmazás vagy BÉT -en nem lehet részvényt jegyezni , ezeket igen
De pl mennyíaz annyí és miért annyí az ennnyí?
26 millió eur kitalálta ki ? Ki számolta ki , hogy két milliárd forint.
Helyszínen FB - Audit Elnöke és könyvvizsgáló is azonban nem kerülnek sorra. Kérdéseket kizárólag azért lehet később feltenni , met ENEFI Elnök meghatalmazott nem tud v nem akar válaszolni.
Két IT tag azért segíteni próbál a számok között eltévedt befektetőknek.
Azt most nem tudom, mennyi van belőle a könyvben, de ha csak 2 mrd bejön, az a maradó részvényesek között szétosztva több mint 200 Ft részvényenként. Tehát annyira nem rossz üzlet (főleg ha nem 2 hanem mondjuk 2,5-3 mrd lesz).
Valszeg BÉT csak a hivatalos nyilatkozat után engedi vissza céget az "esélyegyenlőség miatt"
Érdekes lesz az eredmény miután Szívek féle csapatot és OTP Alapkezelő Szalma Csaba ( és bábjaik)is kikerültek a cégtől.
Felhívom a figyelmet aki közgyűlésre akar menni fizailag kell leadni a meghatalmazást a cég székhelyén a közgyűlési meghívónak megfelelően , mert Dr. Sárkány a cég jogásza teljesen másként értelmezi a törvényt , mint más BÉT-en szereplő cég jogi képviselője.
Richter , OTP , ÁNY , Plotinus cégek is másként folytatták le a részvényesi megfeleltetést, mint ENEFI. Mondjuk én műr E-STAR felszámolási eljárás alkalmával eltérő véleményt képviseltem dr. sárkány jogi véleményével szemben
Saját tőke 1 eur alatt valamivel, a 2016 Q1-es eredmény nagyon jól néz ki, de a cég eladásból jött ki. Továbbra is kérdés számomra, mennyit ér a cég, mit lehet kihozni belőle.
ENEFI - THE BEST