Likviditási helyzetről az ENEFI még hivatalban lévő IT tagjai (Kisvári, az OTP delagáltja, Komonczi, a CRH delegáltja) nem adtak tájékoztatást, meg se jelentek a közgyűlésen.
Egy felügyeleti vizsgálat alatt milyen műveleteket tiltanak? Januárban egy hónapra szüneteltették a kereskedést. Gondolom az MNB-nél megfelelő szakemberek ülnek, ha okot látnak rá, akkor lépnek. Te ezt máshogy látod? Alkalmatlannak találod a felügyeleti szakembereket?
Ha az alapszabály dolgozói részvényekre vonatkozó részét csak 1 hónap múlva vették volna elő, akkor részedről nyugodt lennél?
vagy úgy nagyjából tök mindegy, hogy mit csinálnak a cégnél, az rossz, kész, ennyi?
Elég érdekes kép adódik belőlük.
Mérleg nincs, magyarázkodás van. Likviditási helyzetről ha jól értelek számok helyett dettó az volt.
Viszont srv az van, miközben folyik a vételéről a felügyeleti vizsgálat.
Dolgozói rv szabályozás az ami egeto.))))))
Előző hozzászólásomhoz: az, hogy elmagyaráztam neked az esetet nem jelenti azt, hogy azt én találtam ki, azonosultam vele, támogattam, akár csak véleményt formáltam róla.
A válság az amerikai Subprime piacról indult ki, Csányi nyilatkozata után pár hónappal.
Még szerencse, hogy Csányi nem pénzügyi szakember, így még csak meg se fordult a fejében, hogy hónapokra vagyunk egy, a Great Depression-t idéző válság indulásától.
Olvassál nyilatkozatokat, közleményeket.
Aztan döntsd el hogy érdemes-e kp-nek vennék a kijelentéseket amiket citáltsz.
Pl azt a cikket ami a lengyel lébol szólt. Az pl ugy lett ahogy ott le volt
Írva?
ENEFI - THE BEST