így van, én a mai napig nem tudom, hogy most pontosan melyik napon és hányra kellene mennem, ha azt szeretném, hogy a CRH apportos álmait leszavazzuk
nyilván nem fogok én se 3 szabit kivenni meg utazgatni napokat, hogy hallgassam a perpatvart, amibe valójában úgysincs beleszólása a kicsiknek
A kényszerrészvényesek nagy részének nem arra van szüksége, hogy képviselve legyenek az IT-ben, hanem arra, hogy kiszálljanak tőkeveszteség nélkül. Hogy erre alkalmas -e az SRV ezt sem SCS sem Művezető kolléga nem fogja tudni megjósolni ma.
Még akár a CRH kezére is játszhat a Művezető kolléga által favorizált SRV, mert már ők is vastag pluszban vannak, és ha kiszagolják, hogy nem fog menni az apportos biznisz, akkor lehet, hogy ők lépnek majd le az SRV-t felhasználva, mondjuk 300-as árfolyamnál, a kicsik meg várhatják majd a 400-at.
ez így van
de kicsit sok paraméter hiányzik a döntésükhöz
milyen hosszú lefolyású lenne?
hol zajlana, OTC-n is?
Q4-ből milyen korlát adódna?
mikor várható hogy CHR miatt leáll?
stb
"Figyelő Online - Brückner Gergely
2016.02.18 06:24 frissítve: 2016.02.17 11:41
mailnyomtatás
Büntetőfeljelentéssel is támadja a tőzsdén jegyzett energiacég egyik igazgatósági tagja Soós Csabát, a társaságot hosszú ideig vezető üzletembert. A tét: a részvényesekhez jussanak a még mindig milliárdos vagyon felett diszponáló cég utolsó értékei."
nem tudom hogy most nincs, azt se hogy van, gondolom bejelentik ha volt.
csak te mondtad hogy a kicsik meg vannak szivatva az srv-vel, én csak annyit állítok, hogy semmi nem akadályoz meg senkit abban hogy beleadjon az SRV-be
ENEFI - THE BEST