ez nem nép hűlyítés! Szerintem a nép nem itt van. Itt lennének nem lenne rossz a helyzet Magyarországon. oti is lement 6800-ról 1300 2008-ban most meg 6000 körül jár. Csak arra írtam türelem rózsát terem,sok részvényest kiráztak keményen vagyonukból itt mert eladták olcsón a papírokat.Mert rémhírektől megijedtek,hogy becsödöl. Most meg szépen halad,fejlődik számlákat beszállítókat ki tudják fizetni,megy a szolgáltatás. 10000 e nem lesz (nem lenne rossz) mivel be van hígítva. Fejlesztik magukat,pályázatot nyernek,lehetőség van az értéknövekedésre. (Félszáz magyar nagyvállalat is kaphat pénzt a 15 milliárdos keretből)
Ki akadályoz meg bárkit, hogy odaadja az SRV-be- feltéve ha lesz? miért maradna ki bárki aki nem akar?
Másik oldalról viszont ugye kérdés, hogy a könyv szerinti érték mennyire igaz. Viszont pénzügytanilag definíciószerint ha könyvérték alatt tudsz részvényt visszavenni, azzal az összes többi bentmaradó vagyona nő. Mondom, feltéve, hogy a könyvszerinti érték helyesen került kiszámításra.
Például ha van 10 részvénye egy cégnek és 1000 forint cash van a cégben, akkor a BVps= 100. ha visszavesz a cég 5 részvényt 60 Ft-on, akkor marad a cégben 700 forint ami 5 részvényesre esik, azaz a BVps felmegy 140-re
Na Te is nagyon képben vagy a dolgokkal....a
nem kell itt "hülyíteni" a népet....
Gondolom a 3450 HUF árfolyamra, semmilyen elemzést nem tudsz felmutatni....
kamucika!
4 éve ez a cég "kissé" sokkal nagyobb volt ám
pillanatnyilag ami benne marad az a projekt pár év múlva lejár
Törölt felhasználó2016. 03. 01. 10:04
EL KELL ADNI! majd amikor 3450 lesz vegyetek belőle :) melyiken lesz több a 3450 ft-os db árnál amit megvettem 200 ft-on vagy amit majd megveszek 3000 ezerért??? négy éve volt az ára 4300ft /db nézétek vissza. Valaki(k)nek érdeke volt lent tartani az árakat évekig. Örökké nem tudják lent tartani. (lebeszélőknek szól!!! ez már nem lesz többet 80ft elkéstetek)
Osztalék legkorábban jövő tavaszra lehetne ebből, de addigra a CRH felhasználná a pénzt, tehát nem lenne megintcsak miről beszélni.
Nincs más értelmes és épkézláb megoldás mint az SRV.
ENEFI - THE BEST