Egyáltalán nem örülök ezeknek a híreknek, szerintem a Randomban lévő részesedés eladása is rossz döntés volt. Most meg kiszórják ezeket, amik nemrég kerültek be a portfólióba. Mintha össze vissza kapkodnának, és persze semmi infót nem közölnek arról, hogy mi lesz a befolyó bevétel sorsa. Ez minden, csak nem befektető barát hozzáállás. :(
A Síaréna egy működő cég, fejlesszenek, próbálják egész évben használni a területet, szerintem ez rendben van. A pannon fuel eladás beszerzési értéken engem sokkal jobban zavar. Ennyire nincs jövőkép? A beszerzési értéken eladás ebben a környezetben nem a legjobb befektetésnek tűnik
A sípálya mellett végre vizicsúszda is létesül. Ez azért mégis csak olcsóbb, mint nyáron felhóágyúzni a hegyoldalt. Zseni ez a Csaba. https://www.portfolio.hu/gazdasag/20211116/orias-vizicsuszda-epulhet-eplenyben-511144 Állítólag 12400 centiméter hosszú lesz, és a tetején lévő jelöléstől lehet lecsúszni. Az átadás előtti napon a nosztalgiajegyek tulajdonosai (ami legalább egy 10.000 feletti bekerárú részvény) soron kívül kipróbálhatják,....... ismét :-)
nekem ez egy kicsit ellentmondásos gondolatsor :) ha valóban jó a story, akkor ez már nem lesz 300 alatt. ha benyomják 300 alá, akkor meg valami gond van a storyval :) ergo akkor már lehet, hogy 300 alatt sem kell piszkálni...
Egy dupla bármikor benne van, hosszú távon a cég jövője attól függ, mihez kezdenek a román milliárdokkal. Virág Ferinek is van egy felesleges milliárdja a Random eladásából, de szerintem nem is pénz kérdése, hanem ötlet. Szerintem lesznek meglepetések, de én már nem vagyok nagyon benne, kb 7% a portfóliónak, volt, hogy all-in voltam.
ENEFI - THE BEST