két árfolyamnövelő újságcikk és peres hír eredménye ELŐTT nem szokott nagytulajdonos eladni, ha még további áremelkedést vár... vagy itt már senki nem ért semmit?
Meg a polgarmester is roman? Akkor melyik resze volt igaz pf2 sorainak?
Törölt felhasználó2019. 07. 06. 08:05
Formerplayer levlista (archív) 2012. 09. 04. "Én ma eladtam mindent 550-en, miután megtudtam, hogy a cég adta a 35k-t.....szerintem ez rohadt szar üzenet...." Ugyanitt további üzeneteket apportálnék a cégbe 😎👍 Van bőven, de minden eladó, művezető óta tudjuk 😂😂
5 eve csodeljarasban hogyan mondhatott ilyet, ha az utolso targyalas 2013.04.26an volt? https://bet.hu/newkibdata/113943423/Cs_dt_rgyal_s_13.04.26.pdf Aki volt targyalasokon hallott ilyenrol? Marosinal mar birosag hozott jogeron iteletet arrol, hogy az Estar jogosan mondta fel a szerzodest. Estar mondott fel, nem polgarmester.
nem RC, hanem scs. Portfolió által megírt lelkendező cikkre felhúzták az árfolyamot, majd mégegyszer a román per hírverésre 1 hét múlva, és akkor scs 400.000 db-ot ráöntött a piacra a saját részvényeiből az utóbbi legalább 6 év legmagasabb árán adott el.
ENEFI - THE BEST