sosem gyerekjáték eligazodni a chartok útvesztőjén, picit olyan ez mint pl leugrani az Adriára... mehetsz repülővel, autóval, busszal, vonattal, motorral, bringával, stb, különböző utakon haladunk, és ráadásul a tenger is hatalmas, nem mindenki ugyanarra a partra igyexik... btw, mol, még egyáltalán nincs lejátszva az a meccs, sztem ;)
1 évvel ezelőtt nem volt covid crash a láthatáron még, én is csak év elején láttam meg a közeli jövő xarságait... inkább a nyár közepi otp 6000 és mol 1000 meg hasonlók az érdekesek inkább a piac sokakat úgy leborkaiztatott idén, hogy a homlokuk behorpadt :-))
visszanéztem picit az 1 évvel ezelőtti postokat... háát, érdekes... ;) ki mit várt, jósolt... örök igazság, a piac teszi a pontot a számla végére... :)
talán lesz este 3-4 olyan meccs, ahol 3.5 gólnál több lesz jut eszembe, volt itt egy srác aki 1 hónapja 40k bux-ot látott év végéig elég jól érzi a piacot úgy tűnik...
rendezgettem chartjaim, mégis utsó hónap indult az évben, és ráleltem 1 régebben már itt is megosztott buxos verziómra... https://www.tradingview.com/x/E0njRx6M (mikulás jeligére)
Két verzió él nálam (mivel még az 1100 sem volt meg a napokban benne és brutál forgalma volt az elmúlt 8-10 napnak): 1., Új nagy tulaj van/lesz a cégben. 2., A meglévők bővítettek nagy mennyiségben (OTP, SOH, LPH) Ha nem jön bejelentés és nem hullik vissza min. 1200 köré, akkor nem értem, ennyi felelős value kisbüfi nincs a bét-en ;)
ELLI(o)TT KLUB