mini long reggelről tegnap írtam, hogy hátha idén még 8xxx a terv(adok neki egy esélyt) mol annyira látványosan nem megy, hogy ricsire hárul a feladat (sztem)
Én meg azt hittem a concorde baxogatja... Érdekes, mert pénteken okosan visszahúzták (gyanúsan) szal annyira nem shortos a kép nálam még, pedig a 8000 fundásan már cseppet erős, de lehet idén a mikulás puttonyában nem csak ecstasy volt mikor leRSZkedett hozzánk hanem egy megbízás egy nyolcassal kezdődő decemberi ricsi árra ...és ebben az elfajzott világban bámi (IS) megtörténhet
Persze nekem is van saját szabályrendszerem amit betartok. Csak nálam az éket alakító trendvonal erősebb, mint az ath, de ha a piac másképp dönt jövőhéten akkor alkalmazkodok. Kellemes hétvégét.
saját jól bejáratott szabály legyen, ez a lényeg, és azokat ne szegd meg. mindenkinek más... nekem is más (pl ATH), stb. pl figyeltem ricsit kis tf-en most, 7455 m15 támasz, pont megfogta... és közben ott is zárt, mókás ;)
és a szabályok be nem tartása szokott sokba kerülni... de persze hajrá! :) magam részéről megvárom, h lenéz-e az előző ATH-ra (~7400) és ott mi történik majd... addig akad más is ;)
A szabályok akkor érnek valamit, ha betartják őket :) Én innen megelőlegezek 1 esést, de persze, ha a piac felülírja akkor alkalmazkodok hozzá. Majd jövőhéten eldönti a piac, hogy mit akar.
ELLI(o)TT KLUB