Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
en azt nem ertem, hogy mot idejottek ok beultek mine kez a herce hurca miert ne mhozzak be a ceget amit akartak, ezek szerint nem a sajat ceguk fog idejonni tehat kvantot el kel lfelejteni es ez is megerosite abba hogy ok csak a Babuk itt.
Hiába a mínusz... sajnos elég szar a helyzet... Amúgy belegondolva a "cég" nevébe... Energia Portfólió... na... ha az lenne, ( nem kellene tevékenység sem, csak egy rakás energia részvény) - most szárnyalhatna... Csak sajnos itt semmi nincs, mint tudjuk, teljesen üres az egész. Minden téren sajnos.
Hajlok affelé, hogy igazad van. Áremelkedéses vilagválság jön, ami mellett majd persze mégis lesznek akik " jól teljesítenek ". Kis papíroknak és az égési magyar tőzsdének nem sok értelme, jövője a közeli kilátások alapján... én az itteni csomagom mar elkönyveltem veszteségét magamban..
Addig mondtad ezt az 500-t, míg maguknak megcsinálták. Lesz 9 elsőbbségi részvényes aki 500-ért vehet ehepet. Azaz egy elsőbbségi 7x(1.950-500)+1.950 ft-t ér. Most épp. Ha el nem számoltam...
Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy mindenki BCs-t szidta estben, hogy maffiózó, stb. Aztán 1 év alatt összerakta a Vajna sztorit, és miután ő meghalt, fél éven belül kész volt a Delta projekt.
Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy mindenki BCs-t szidta estben, hogy maffiózó, stb. Aztán 1 év alatt összerakta a Vajna sztorit, és miután ő meghalt, fél éven belül kész volt a Delta projekt.
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!