Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Most kezdtek befektetőt keresni (ha elkezdték már), sajnos egy ilyen deal simán évek, mire megegyeznek. TBSZ-re tettem én is, ha már évekig kell várni vele, legalább adózni ne kelljen, ha mégis lesz haszon rajta.
Hát így van, ha akkora tételeket vennének, amekkorákat dobálnak, már 2300-2400 körül lennénk. Ha fordítva lenne, és felfele vennének, aztán lekötik egy pár darabbal, hogy paráztassanak, és legyen eladó, az nyilván pozitív. De ez az esés forgalommal (már nyilván a papírhoz képest), emelkedés 10 db-bal, ez inkább arra mutat, hogy vevőket próbáljanak keríteni, akikre lehet dobni. Nem így látod?
Az a csúnya benne, hogy lefele ezrével dobálgatják aztán max felkötik 10db-al, hogy kozmetikázzanak. Mostani napokban az esésben nagyobb a forgalom, emelkedésben kb semmi.
De mi értelme az elbizonytalanításnak? Már sok helyen volt ez a kirázzák a gyengéket, begyűjtik a papírt, elbizonytalanítanak stb. szöveg, aztán legtöbbször kiderült, hogy szó sem volt erről. Nekik is van papírjuk bőven, nem az lenne a céljuk, hogy növekedjen az árfolyam, ezáltal az ő vagyonuk is? Nekik attól, hogy a kisbüfik bizonytalanok, meg tiszta üres a vételi könyv, senki nem akar ebbe pénzt tenni, miért lesz jó?
Nyilvánvaló cél a teljes elbizonytalanítás, ezért sem volt semmilyen cikk, hír a váltáskor…És ezért van most is kuss…Nekem már csak 1k db van, megvárom mi fog történni akármi is lesz. De abban is biztos vagyok, ha rlindítják, 5-6k ig el fog menni majd…Na én ott fogok lépni, mert sztem azt ne várja senki ami volt 2 éve…az Eheppel az egyszeri történet volt.
Nem magára dobálja, kiszállnak... Egyre alacsonyabb szinten. Gyanítom az itteni hiperoptimisták kosárkája is lyukas lett, fogy a pappe bukóban, aztàn vagy paraszt short, vagy végleg búcsú.
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!