Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Az 1800as 1000db-os cimborának biztos átjátszák, aztán így megyünk hétről hétre 100asával lefele. Akinek van, már biztos nem vesz, akinek nincs, az ránéz a grafikonra és sikítva továbbáll, a vezetőség röhög a markába. De én vagyok a hülye, hogy a BCS vonaltól vártam valamit, azon felül, hogy elszedik a pénzünket.
750 darabos eladás volt!! Komolyan nem értem,hogy mitől fostatok be?? Nézz rá az eladói oldalra 1980-ig!! 20-70darabokkal van telerakva🤣viccesek a srácok😉
Az, értékálló. :D Bár szvsz az igazi szakadás, és dobálás majd 1500 alatt fog megindulni. Kár volt belenyúlni, de szerintem azért legkésőbb 1-1,2k körül lesz felpattanás, ott lehet az elszenvedett veszteséget csökkenteni.
Nyilván nem a maga nevére venné, mert nem akar kötelezőt tenni, mindannyian szerintem akik rendelkezünk ezzel a papírral, úgy dobnánk a nyakába 2200 Ft-on, hogy csak nyekkenne. Látszott az IT váltáson is, hogy mit összebénáznak a mostani kis részvényhányadukkal.
Pl. azért, hogy tudjanak nyomtatni részvényt 40Ft-on. Ha van 25%-ja azzal nem sokra megy, mert a többi részvényes nem fogja megszavazni azt, hogy kihigítsák őket. Ha meglenne a többsége, akkor már semmi sem állná útját.
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!