Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Neeem, fejlodni kell azert... Nem akarok egy szolamban enekelni...vegen dzsimi szeretnek lenni es legalabb 5 oktavon tolni a hirek eljovetelet! Mostmar kell talalni majd valami uj dumat lassan... Esetleg atnyargalok a csod, kivezetes temara! :)))
Bevásároltál minden jóból... Nekem a bét-ről csak ez van, pedig 4ig ralli után megfogadtam, hogy itt hagyom a bét-tet. Nagyon posvány, nincs választék, néha egy-egy speka meghúzás és beszorulások minden papírban. AKKO talán még a másik, amiben látok lehetőséget, de az nincs. Ehepben magát a vázat értekeltem és az 500k részvény mellett az alacsony közkezet és hogy ennek ellenére sincs eladosodva. Az is tetszett, h csak két sorozat van, nem egy agyonhígított részvényszerkezet és még nincs nagy név beértekelve az árfolyamba (KF nevét nem tudja hova értékelni a piac). Gondoltam, ha nekem megtetszett, akkor hátha ezen okokból megtetszik valami nagy befektetőnek. Titkon én Veres Tiborban reménykedtem (ek), de attól tartok, h ők már rég megszerezték volna a dvg pakkot. Marad a találgatás és a várakozás.
Az "egymasonba" en is benne vagyok...amugy nem para nyugi. :)))))) Eskuszom mar magamon szakadok...egyre profibb feleneklo kommenteket tudok szurni...lassan profi leszek!!
:)))))) Ha ma meg nem mondtam volna...Hir barmelyik per ben johet!!! Mar latszik hogy kiszivtak a kozkezet es KF az utolso darabokat szedi el a DVG-tol...en Ma de legkesobb holnap bejelentest vagy balami hirt varok!!! :)))))))
Ne haragudj de ne keverd a kortet az almaval... Szoltam en egy rossz szot is barkihez??? Akkor mar ne is haragudj de kikerem magamnak hogy ebbe belevegyel... Olvasd vissza hogy szoktam e valakihez is egy arva rossz szot! Aztan ha megvagy akkor egy "bocs, latim csak probalnak kitiltatni a klonok" megteszi... ;)
Én azt hittem,hogy csak itt kell fizetés mellé egy kis plusz....úgy tudtam,hogy svédben kolbászból van a kerítés.....de úgy néz ki Nekem több itt a fizetetlen szabi mint neked a 94%....:))Te csak filmez az ágyban...és várd a ˇ"hírt"!!!:))
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!